Εναλλακτικό φινάλε Breaking Bad

...
breaking bad

Γράφει η Δανάη Σώπασή

breaking badΌλοι γνωρίζουμε πως η ολοκλήρωση της μεγαλειώδους σειράς Breaking Bad συνοδεύτηκε από ένα άκρως δυνατό επεισόδιο γεμάτο δράση, αγωνία και ρεαλισμό. Μάλιστα η πλειονότητα των οπαδών της σειράς περίμεναν όσο ποτέ να παρακολουθήσουν το φινάλε. Το οποίο και όπως γνωρίζουμε κατέληξε αρνητικά.

Στο box set του Breaking Bad που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο εξωτερικό από τις 26 Νοεμβρίου 2013, θα εμπεριέχεται μεταξύ άλλων και ένα μοναδικό βίντεο. Οι εναλλακτικές σκηνές για το φινάλε επεισόδιο. Εκεί όπου η κωμικοτραγική υπόθεση συναντά το happy ending, σε ένα πιθανό σύμπαν, ή απλώς η γλυκιά αμερικανική σάτιρα συναντά την επιθυμία των οπαδών.

Στο εν λόγω βίντεο λοιπόν, παρακολουθούμε σκηνές της επιτυχημένης σειράς με μια μίξη πιθανών πλάνων, από την σειρά Malcolm in the Middle. Στην δεύτερη σειρά πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Bryan Cranston με την Jane Kaczmarek, αλλά είναι υποθετικά πάντα, ο Walter και η Skyler, καθώς ξυπνάνε μες την νύχτα από τον εφιάλτη του Walter. Στο όνειρο που μόλις είδε, λεγόταν Heisenberg είχε τρομακτική εμφάνιση και ήταν πολύ διαφορετικός από την πραγματικότητα. Για όσους δεν γνωρίζουν την παλαιότερη αυτή σειρά του 2000-20006, ο Bryan Cranston επισφραγίζει για ακόμα μια φορά το υποκριτικό του ταλέντου να εναλλάσσεται στους κανόνες του ρόλου με απόλυτη σαφήνεια και αφοσίωση. Πραγματικά ένας διαφορετικός Heisenberg ξεδιπλώνεται στο τρίλεπτο βίντεο και μας κάνει να τον εκτιμούμε ακόμα περισσότερο.

Δείτε το αφιέρωμα μας στο Breaking Bad

Δείτε τις οντισιόν των ηθοποιών

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ