Το ανεξάρτητο τέλος της αγάπης που ξεχώρισε στο Sundance

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Ο ηθοποιός Mark Webber είναι γνωστός κυρίως για τις υποκριτικές του ικανότητες που επιδεικνύει σε ανεξάρτητες παραγωγές στις οποίες συμμετέχει. Εκτός  από τους μικρούς ρόλου που έχει σε indie ταινίες όπως Broken Flowers και Dear Wendy, ίσως και να τον γνωρίζεται από την πιο mainstream συμμετοχή του στο Scott Pilgrim vs. the World.

Ο 32χρονος ηθοποιός  λοιπόν αποφάσισε να γράψει και να σκηνοθετήσει και μάλιστα η ταινία του παίχτηκε με συμπαθητικές κριτικές στο περασμένο Sundance Film Festival. Στο End of Love ο Mark υποδύεται το ηθοποιό Mark ο οποίος αναλαμβάνει αποκλειστικά την κηδεμονία του δίχρονου γιου του μετά το θάνατο της μητερας. Με τις νέες ευθύνες και υποχρεώσεις ο Mark μπλέκεται κάπου ανάμεσα στην πρώιμη ανεμελιά του και στην «επιβεβλημένη» του υπευθυνότητα. Μέχρι που συναντάει μια νέα μητέρα (Shannyn Sossaman) που θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει την άρνηση της ενηλικίωσης που βιώνει.

Στα τρέιλερ φαίνεται η νατουραλιστική ματιά του σκηνοθέτη, τόσο στις εικόνες του όσο και στους ηθοποιούς του και η οδυνηρή πραγματικότητα τις μονογονεϊκής οικογένειας μαζί με τα κοινωνικά παρελκόμενα. Η ταινία είναι αυτοβιογραφική και είναι η δεύτερη ταινία του Mark Webber μετά το Explicit Ills του 2009. Το πολύ ενδιαφέρον cast συμπληρώνεται από τους Amanda Seyfried και Michael Cera. Ημερομηνία κυκλοφορίας στις αίθουσες δεν υπάρχει γιατί μάλλον θα είναι σε επιλεγμένα arthouse σινεμά αλλά μέχρι να υπάρξει μπορείτε να δείτε το παρακάτω πολύ συναισθηματικό trailer.

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ