Ακόμα περισσότερη δράση στο νέο trailer του «Ender’s Game»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Το “Ender’s Game” είναι μια ακόμη ταινία επιστημονικής φαντασίας (της εταιρείας που μας έφερε το “Twilight” και το The Host) βασισμένη σε νουβέλα, αυτή την φορά του Orson Scott Card, όπου ένα παιδί θα σώσει τον κόσμο από ολοκληρωτική καταστροφή. H ταινία αυτή ετοιμάζεται να έρθει στα μέρη μας τον Νοέμβριο.

Η ιστορία διαδραματίζεται εβδομήντα χρόνια μετα από εξωγήινη εισβολή που λίγο έλειψε να αφανίζει το ανθρώπινο είδος. Ο κίνδυνος ακόμα παραμονεύει κι ο μικρός Ender Wiggin θα επιλεχτεί και θα εκπαιδευτεί για να ηγηθεί της ανήλικης ομάδας προστασίας της Γης. Ουσιαστικά πρόκειται για τη γνωστή φόρμουλα του “Εκλεκτού” που είναι φαινομενικά αδύναμος αλλά τελικά ο μόνος ικανός να σώσει την ανθρωπότητα.

Το πρώτο trailer δεν είχε το action που περιμέναμε να δούμε σε μια τέτοιου είδους ταινία. Αλλά αυτό διορθώθηκε με το δεύτερο, γεμάτο δράση, trailer που κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγο. Η ταινία δείχνει να έχει τον δυναμισμό και την ένταση που χρειάζεται παρέα με το ανάλογο teen μελόδραμα. Αλλά το θέμα είναι κατά πόσο όλο αυτό θα μπορέσει να συνδυαστεί με ένα ουσιαστικό σενάριο έτσι ώστε να μην χρειαστεί να μιλάμε για κάτι ανάλογο του “Twilight”.

Για την ώρα, ας απολαύσουμε το δεύτερο trailer παρακάτω. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Asa Butterfield, Hailee Steinfeld, Ben Kingsley, Viola Davis, Abigail Breslin και ο Harrison Ford. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Gavin Hood.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ