Το «Παιχνίδι του Έντερ» απέκτησε δύο καινούργιους πρωταγωνιστές

...

Θυμάστε την μικρή τσαχπίνα του «Little Miss Sunshine» Αμπιγκέιλ Μπρεσλίν; Που λέτε, μεγάλωσε και μετά από 5 χρόνια σχετικά αδιάφορων δουλειών (με μόνες εξαιρέσεις το «Zombieland» και το bra-flashing της στο «New Year’s Eve») ανακοινώθηκε ότι θα πρωταγωνιστήσει στη διασκευή του μυθιστορήματος επιστημονικής φαντασίας «Το Παιχνίδι του Έντερ» («Ender’s Game») του Όρσον Σκοτ Καρντ.

Η Μπρεσλίν ήταν η τελευταία προσθήκη σε ένα καστ με ως επί το πλείστων μικρούς πρωταγωνιστές, όπως ο Άσα Μπάτερφιλντ που θα αναλάβει τον ρόλο του Έντερ και η υποψήφια για Όσκαρ Χάιλι Στέινφιλντ. Μαζί με την Μπρεσλίν όμως, ρόλο για την ταινία έκλεισε και ο Χάρισον Φορντ που θα υποδυθεί τον καταχρηστικό συνταγματάρχη Χίρουμ Γκραφ, διευθυντή της Σχολής Μπατλ στην οποία φοιτούν ο Έντερ και η φίλη του Πέτρα (Στέινφιλντ).

Το στόρι του «Παιχνιδιού του Έντερ» διαδραματίζεται στο μέλλον, με τη Γη να έχει πέσει θύμα επιδρομών μιας φυλής εξωγήινων με μορφή εντόμων και τον Έντερ, ένα παιδί-ιδιοφυία, να υπηρετεί τη θητεία του σε ένα στρατιωτικό σχολείο με σκοπό να μάθει πως να αντιμάχεται τους εξωγήινους εισβολείς. Στη θέση του σκηνοθέτη και σεναριογράφου βρίσκεται ο Γκάβιν Χουντ, σκηνοθέτης του απογοητευτικού «Wolverine» και η ταινία αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της στις 15 Μαρτίου του 2013. Ενώ το στόρι και το καστ είναι πολλά υποσχόμενο, η επιλογή του Χουντ μας προκαλεί μια Χ ανησυχία για το τελικό αποτέλεσμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρόκειται για ένα εντυπωσιακό blockbuster και μια πολύ δυνατή ώθηση για την καριέρα των τριών πρωταγωνιστών.

 

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ