Το «The Impossible» μιλάει αγγλικά. Δες το trailer

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Χρειάστηκε να περάσουν 8 μήνες περίπου και δύο ισπανόφωνα trailer για να κυκλοφορήσει, επιτέλους, το trailer της νέας ταινίας του Juan Antonio Bayona “The Impossible” και στα αγγλικά!

H ταινία θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο και πρόκειται για την αληθινή ιστορία μιας οικογένειας που βρέθηκε στο επίκεντρο της βιβλικής καταστροφής τα Χριστούγεννα του 2004 στον Ινδικό Ωκεανό με τον σεισμό 9.2 Ρίχτερ και το φονικό τσουνάμι που ακολούθησε με πάνω από 230.000 νεκρούς, οι περισσότεροι στην Ινδονησία με πάνω από 130.000.

Το αμερικάνικο trailer έχει πολλές καινούργιες σκηνές και για άλλη μια φορά καταφέρνει σε προετοιμάσει για το κλίμα της ταινίας, επικεντρώνοντας στους χαρακτήρες παρά στη καταστροφή, όπου παρόλα αυτά όσα δείχνει από αυτή φαίνονται εντυπωσιακά. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Naomi Watts, Ewan McGregor και Geraldine Chaplin.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 21 Δεκέμβρη αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για την ημερομηνία εξόδου στις ελληνικές αίθουσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ