Εντυπωσιακό Teaser για το «Dunkirk»

Ο Christopher Nolan δοκιμάζεται για πρώτη φορά στο πολεμικό δράμα

Η Warner Bros έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser για τη νέα και πολυαναμενόμενη ταινία του Christopher Nolan, το πολεμικό δράμα “Dunkirk”.

Η ιστορία αφορά τη δύσκολη διάσωση χιλιάδων στρατιωτών των Συμμαχικών Δυνάμεων που είχαν περικυκλωθεί από τα γερμανικά στρατεύματα στο λιμάνι και τις παραλίες του Dunkirk, ως αποτέλεσμα της Μάχης της Γαλλίας το 1940. Μέσα από αίμα, ιδρώτα και δάκρυα, οι στρατιώτες θα πολεμήσουν για να ανακτήσουν την ελευθερία τους.

Η πρώτη ματιά στην ταινία δεν απογοητεύει. Ο άκρατος ρεαλισμός, η εντυπωσιακή φωτογραφία και η αυθεντικότητα φαίνεται πως θα χαρακτηρίζουν και αυτήν την ταινία του Nolan. Ο Nolan έχει γράψει και το σενάριο και είναι συμπαραγωγός με τη σύζυγό του, Emma Thomas. Το dream cast περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Tom Hardy, Cillian Murphy, Mark Rylance, Kenneth Branagh.

Μπορείτε να δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, που πραγματοποιούνται αυτόν τον καιρό, εδώ. Το “Dunkirk” θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 21 Ιουλίου του 2017.

Τέλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Nolan σκέφτεται να συντρίψει ένα πραγματικό αεροπλάνο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου!

Σοφία Κυριλλίδου

Ο κινηματογράφος για εκείνη ήταν πάντα εκεί: Σα μαθήτρια -κρυφά από τους γονείς- νοίκιαζε ταινίες από το videoclub, σα φοιτήτρια σπούδασε κινηματογράφο. Άλλωστε, πάντα της άρεσαν τα ταξίδια!
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ