Η σειρά «Entourage» καλωσορίζει την πρώτη της ταινία

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Η αντροπαρέα της επιτυχημένης σειράς του HBO, «Entourage», έπειτα από οκτώ συναπτές σεζόν, είναι έτοιμη να…ζήσει τον χολιγουντιανό της μύθο και στην μεγάλη οθόνη, μιας που όπως όλα δείχνουν, η Warner Bros. έδωσε το πράσινο φως για την παραγωγή της πρώτης, official ταινίας της σειράς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Deadline, ο δημιουργός της σειράς, Doug Ellin, ο οποίος είχε ήδη ολοκληρωμένο το σενάριο της ταινίας, από τον περασμένο Οκτώβρη, θα βρίσκεται και στην θέση του σκηνοθέτη, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τους πρωταγωνιστές της σειράς, Kevin Conolly, Kevin Dillon, Adrian Grenier, Jery Ferrara και Jeremy Piven, έχουν ξεκινήσει.

Παρά το γεγονός οτι μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινωθεί κάποια επίσημη ημερομηνία έναρξης των γυρισμάτων, ενώ δεν γνωρίζουμε και τι ακριβώς θα πραγματεύεται το story της ταινίας, είναι εντούτοις πολύ πιθανό να δούμε σε αυτή και διάφορους ακόμη stars, όπως την Beverly D’Angelo και την Emannuelle Chriqui, να υποδύονται τους ρόλους, τους οποίους κρατούσαν στην σειρά.

Για περισσότερα νέα θα σας ενημερώσουμε και πάλι, πάντως το μόνο σίγουρο είναι οτι οι θαυμαστές του «Entourage» σίγουρα θα έχουν ενθουσιαστεί με την προοπτική μιας ταινίας.  Εσείς, ανήκετε στο fun club;

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ