Εντυπωσιακό νέο trailer για το Assassin’s Creed

O Michael Fassbender ξέρει από leap of faith

Λίγοι μήνες έμειναν μέχρι την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης, κινηματογραφικής μεταφοράς του σουπερ επιτυχημένου video game της Ubisoft και το νέο trailer του Assassin’s Creed μας υπενθυμίζει, γιατί περιμένουμε την καινούργια ταινία του Justin Kurzel με ανυπομονησία που έχει χτυπήσει ταβάνι.

Σε σχέση με το πρώτο trailer που είχε κάνει την εμφάνισή του λίγο πριν το καλοκαίρι, δίνοντας μια πρώτη γεύση του όλου εγχειρήματος, το δεύτερο είναι μακράν πιο εντυπωσιακό, επικεντρωμένο στον τρόπο με τον οποίο ο ήρωας του Fassbender καλείται να αντιμετωπίσει την νέα, γι’ αυτόν, πραγματικότητα, εμπλουτισμένη με μπόλικες action δόσεις, θανατηφόρα χτυπήματα και πάμπολλα leap of faith.

Η παρουσία του Kurzel στη σκηνοθετική καρέκλα αποτελεί, αν μη τι άλλο, καλλιτεχνική εγγύηση, γεγονός που καθίσταται εμφανές και από το ίδιο το trailer, που μας προϊδεάζει για μια από τις καλύτερες – αν όχι την καλύτερη – μεταφορές video game επί της μεγάλης οθόνης.

Στο πλευρό του Fassbender θα δούμε και πάλι την Marion Cotillard (οι δυο τους είχαν συνεργαστεί για πρώτη φορά στο οπτικά πανέμορφο Macbeth του Justin Kurzel), τον Jeremy Irons, τον Brendan Gleeson, αλλά και την «δική μας» Ariane Labed.

Η ταινία αναμένεται στην χώρα μας μέσα στον Ιανουάριο.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ