Εντυπωσιακό trailer για το Kong: Skull Island

Πολλά Apocalypse Now "vibes" υπάρχουν εδώ...

Φιλόδοξο το εγχείρημα του Αμερικανού Jordan Vogt-Roberts, ο οποίος μετά το μεγάλου μήκους σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το indie, The Kings of Summer, αποφάσισε να “βουτήξει” απευθείας στα βαθιά, με το Kong: Skull Island, ένα δημιουργικό τόλμημα επικών μπλοκμπαστερικών προδιαγραφών, που μοιάζει πολλά – πάρα πολλά – υποσχόμενο, αν κρίνουμε από το καινούργιο jaw dropping trailer του.

Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή, με την ταινία να επικεντρώνεται γύρω από την καταγωγή του θρυλικού King Kong και τον “πόλεμο” που ετοιμάζεται να ξεσπάσει ανάμεσα στους ανθρώπους και σε ορδές από πελώρια τέρατα, με τον Kong να κρατά τίνι τρόπο τον ρόλο του εξισορροπιστή, κάτι σαν τον Godzilla δηλαδή, διόλου τυχαίο που οι ταινίες μοιράζονται τους ίδιους παραγωγούς.

Πέρα από την εξαιρετική δουλειά που φαίνεται πως έχει γίνει στον τομέα των οπτικών εφέ, αυτό που πραγματικά κέντρισε την προσοχή μας στο εν λόγω trailer, είναι οι εννοούμενες ομοιότητες του φιλμ με το αριστούργημα του Francis Ford Copolla, “Apocalypse Now”. Από την χρωματική παλέτα και τις εισαγωγικές σκηνές, μέχρι τον τρομερό Colonel Krutz του Marlon Brando και την στρατιωτική χροιά, το Kong: Skull Island πλασάρεται έξυπνα ως κάτι ανάμεσα σε αντιπολεμικό φιλμ και monster movie, ανανεώνοντας τις προσδοκίες μας για κάτι πραγματικά καλό.

Η τανία αναμένεται να κυκλοφορήσεις στις ελληνικές αίθουσες τον Μάρτιο του 2017.

kong-skull-island-poster

kong-skull-island-poster1

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ