Το εντυπωσιακό trailer του «The Amazing Spiderman 2»!

...

The_Amazing_Spider_Man_2_38461Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

H αναμονή αναφορικά με το trailer του «The Amazing Spiderman 2», έλαβε τέλος σήμερα, με τη Sony να δίνει στη δημοσιότητα την πρώτη γεύση του sequel των περιπετειών του ανθρώπου-αράχνης, δια χειρός Marc Webb. Μπορούμε να πούμε πως φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό, με τους super-villains να…συνωστίζονται και, εννοείται, τα απαραίτητα easter eggs.

O Peter Parker/Spiderman(Andrew Garfield) έχει μπει πλέον για τα καλά στο «κλίμα» της διπλής του ταυτότητας, αν και αυτό προκαλεί προβλήματα στη σχέση του με τη Gwen Stacy(Emma Stone). Τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα με την επανεμφάνιση του παιδικού του φίλου, Harry Osbourne(Dane DeHaan), που τον ενημερώνει πως παρακολουθείται από την Oscorp. Παρά την παρουσίαση του Electro(Jamie Foxx) ως κύριου villain της ταινίας, ο Harry θα είναι ο μεγάλος ανταγωνιστής του «Spidey», o οποίος, εκτός από τους δύο προαναφερθέντες, θα έχει να αντιμετωπίσει άλλον ένα κακό, τον Rhino(Paul Giamatti).

To αξιοσημείωτο, είναι πως ο Webb και η ομάδα του έχουν αποφασίσει να παρεκκλίνουν κάπως από το κλασσικό mythology του κόμικ, παρουσιάζοντας τον Harry Osbourne ως πρώτο Green Goblin και τον Rhino ως μηχανικό τέρας. Παρότι η δράση φαίνεται υπέρ-αρκετή, η παρουσία τριών super-villains ίσως κριθεί υπερβολική από το κοινό. Όσον αφορά τα easter eggs, στα μισά περίπου του trailer, ενώ βρισκόμαστε στα άδυτα της Oscorp μπορούμε να παρατηρήσουμε τα μηχανικά πλοκάμια του Dr.Octopus, αλλά και τα φτερά του Vulture, ένα hint για τα πρόσωπα που μπορεί να δούμε στις επόμενες ταινίες.

Το The Amazing Spiderman 2 πρόκειται να «ανοίξει» στις ΗΠΑ στις 2 Μαϊου του 2014, ενώ έχουν προγραμματιστεί άλλες δύο συνέχειες, το 2016 και το 2018.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ