Επέστρεψαν οι Girls

...

Γράφει η Δανάη Σωπασή

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS!!!

Ξέρεις πως περνάει γρήγορα ο καιρός όταν ύστερα από μήνες επιστρέφει μια από τις αγαπημένες σου σειρές. Στην περίπτωση των Girls, της τηλεοπτικής σειράς που επέστρεψε για την 3η σεζόν, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014, η ανυπομονησία ήταν αρκετή. Στο κλείσιμο της 2ης σεζόν, έχουμε τις πρώτες αλλαγές στην συμπεριφορά των κοριτσιών που σηματοδοτούν την φετινή δημιουργία. Η Hannah, Marnie, Shoshanna, Jessa κάνουν αμέτρητες προσπάθειες να ωριμάσουν και να αποδεχθούν τον εαυτό τους και τους γύρω τους. Η Jessa μετά από μήνες απουσίας, εμφανίζεται πλέον σε μια κλινική αποτοξίνωσης και μοιράζει αλήθειες. Επίσης αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πόσο δεν μπορεί να υποταχθεί σε κανόνες μιας κλειστής κοινωνίας, πόσο μάλλον της ζωής που άφησε πίσω της. Η Shoshanna βιώνει με ανεξαρτησία τον χωρισμό της, θέλει να οργανώσει την ζωή της και φαίνεται να το καταφέρνει μέχρι στιγμής, μα πάνω από όλα, βιώνει την απελευθέρωση της από τις προκαταλήψεις και την παλαιότερη ντροπαλότητα.

t3Παράλληλα η Marnie και η Hannah φαίνεται να κυμαίνονται σε παρόμοιο επίπεδο. Με αποδοχή στην καθημερινότητα τους προσπαθούν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Την τόλμη και το καλωσόρισμα του καινούργιου στην ζωή τους. Μια διαδικασία διόλου εύκολη που θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό και θα φέρει στο προσκήνιο και την αλλαγή του χαρακτήρα Adam που περιμέναμε αγωνιωδώς. Προς το φινάλε του πρώτου επεισοδίου για την τρίτη σεζόν, προετοιμαζόμαστε για μια μοναδική περιπέτεια που περιλαμβάνει ένα οδικό ταξίδι!

 Οι κωμικοτραγικοί διάλογοι σε συνδυασμό με τις απαραίτητες αλλαγές που προβλέπονται σε κάθε «πιλότο» της εκάστοτε σεζόν, καλύπτουν την ανυπομονησία του κοινού που ετοιμάζεται για τις φετινές περιπέτειες των κοριτσιών. Σε μια ενήλικη απόδοση μιας όσο το δυνατόν πλησιέστερης ιστορίας γεμάτη ρεαλισμό και αμέτρητο γέλιο. Στην ερώτηση αν αξίζουν και φέτος οι Girls; Απαντάμε ναι !

Δείτε το trailer της τρίτης σεζόν

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ