Επιστρέφει το Twin Peaks;

...

pilot_012Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Τον David Lynch τον γνωρίζουμε από τα παράξενα και σουρεαλιστικά αριστουργήματα που έχει προσφέρει στον κινηματογράφο. Από το Elephant Man και το Wild at Heart μέχρι το Mulholland Dr. και το Inland Empire ή ακόμα και τα μουσικά videoclip του πιο πρόσφατου του δίσκου, ο Lynch αφήνει τη σφραγίδα του σε ότι και να δημιουργήσει. Έτσι έχει αφήσει και τη σφραγίδα του και στην τηλεόραση στις αρχές της δεκαετίας του 1990 με το Twin Peaks.

Μπορεί να σειρά να παίχτηκε μόνο για δύο σεζόν αλλά μέσα σ’ αυτές κέρδισε την αγάπη του κοινού, σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης για την εποχή και πήρε αρκετά βραβεία (Emmy, Χρυσές Σφαίρες και άλλα). Η σειρά διακόπηκε λίγο άδοξα στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν το 1991 με ένα επεισόδιο που άφηνε υπόνοιες για μια ενδεχόμενη επιστροφή. Μέσα στα 25 χρόνια που έχουν περάσει από τότε, η σειρά έχει αποκτήσει cult status και λατρεύεται από τεράστιο κοινό και παίζεται κατά καιρούς σε διάφορα σινεμά ή κινηματογραφικά καφέ ανα τον κόσμο.
Twin Peaks - Fire Walk With Me
Συμφωνά με μια ανακοίνωση για casting που αναρτήθηκε στο Los Angeles, ο David Lynch ψάχνει ηθοποιούς για κάτι που στην ανακοίνωση αναφέρεται ως TWIN PEAKS PROMO. Τα γυρίσματα για το promo αυτό έγιναν στις 7 Ιανουαρίου. Δεν γνωρίζουμε αν αυτά τα πλάνα που γυρίστηκαν θα αποτελούν μέρος μιας νέας σειράς ή πρόσθετες σκηνές για το Dvd/BluRay της σειράς που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Εμείς πάντως ελπίζουμε να μην είναι μόνο μερικές σκηνές και η σειρά να ξεκινήσει πάλι είτε ως remake, είτε ακόμα καλύτερα ως συνέχεια της ιστορίας της Laura Palmer.

Ο συνδημιουργός της σειράς Mark Frost δήλωσε στο Twitter ότι οι φήμες για επιστροφή της σειράς είναι αβάσιμες αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το παιχνίδι δημοσιότητας που μπορεί να παίζουν αυτοί οι τόσο μυστηριώδεις δημιουργοί.

Δείτε παρακάτω τους τίτλους αρχής της σειράς με την μουσική του Angelo Badalamenti.

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ