Επιστρέφουν τα X-Files?

...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης

«Η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω». Πόσα βράδια δε περάσαμε με αυτό το μότο να μας προετοιμάζει για ιστορίες απόκοσμες, υπερφυσικές, εξωγήινες! Και ήρθε ο καιρός, ώστε η κορυφαία σειρά επιστημονικής φαντασίας να επιστρέψει, ξανά, στη μεγάλη οθόνη.

Σε συνέντευξη του, ο δημιουργός της σειράς που κυριάρχησε τη δεκαετία του 90, Chris Carter, δήλωσε ότι «όλοι ενδιαφερόμαστε να ξαναμαζέψουμε την ομάδα. Έχω στο μυαλό μου την ιδέα μιας 3ης ταινίας.» Αν και η ημερομηνία του αποικισμού έχει παρέλθει, αυτό δε θα σταθεί εμπόδιο, αλλά θα αποτελέσει βάση για το σενάριο.

Μάλιστα, αποκάλυψε και μια εντυπωσιακή προσθήκη στο κάστ. Ο άνθρωπος που έχει παρωδήσει τα πάντα, κατά κόσμον Simon Pegg, και μεγάλος φαν της σειράς θα είναι σίγουρα στην ταινία εφόσον τα πράγματα πάρουν το δρόμο τους. Ο Chris Carter αποκάλυψε ότι η σκέψη ήταν να συμμετέχει από την προηγούμενη κιόλας, αλλά δεν υπήρχε ένας ρόλος που θα του ταίριαζε. Το όνειρο όμως μπορεί να γίνει πραγματικότητα και μαζί του θα μπορέσουμε να απολαύσουμε και εμείς ένα ακόμη κομμάτι της μυθολογίας.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ