Έρχεται το δεύτερο Pitch Perfect

...

pitch-perfect-background1-e13482475741721Γράφει η Δανάη Σωπασή

Η ιστορία του Pitch Perfect αναμένεται να επιστρέψει και με δεύτερη ταινία μέσα στο 2015. Στο πρώτο Pitch Perfect (που παραδόξως δεν πήρε διανομή στην Ελλάδα) μια πανεπιστημιακή ακαπλέλα μουσικοχορευτική ομάδα, είχε χρόνια να κερδίσει,  και έτσι έπρεπε οπωσδήποτε να θριαμβεύσει στον ετήσιο διαγωνισμό. Στην ομάδα των νεαρών και ταλαντούχων ηθοποιών Anna Kendrick (The Twilight Saga, 50/50, Up In The Air), Brittany Snow (Hairspray), και της ξεκαρδιστικής Βρετανίδας Rebel Wilson (Bridesmaids) παρατηρήσαμε τις εξαιρετικές τους φωνητικές ικανότητες και θαυμάσαμε το κουράγιο και την προσπάθεια να ξεπεράσουν τα όρια τους.

Το σενάριο της δεύτερης ταινίας δεν το γνωρίζουμε ακόμα.  Κατά πάσα πιθανότητα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε την Anna Kendrick και την  Rebel Wilson από την πρώτη ταινία και στο σενάριο ξανά τον Kay Cannon. Στην σκηνοθετική επιμέλεια θα βρίσκεται η Elizabeth Banks, που έχει στηρίξει πάρα πολύ την ιδέα της δημιουργίας της ταινίας και θα συμβάλει και στην δεύτερη ταινία, όπως δήλωσε η πρόεδρος της Universal Pictures, Donna Langley.

Την Banks, την έχουμε συνηθίσει ως παρουσιάστρια εκτός πρώτη ταινία Pitch Perfect, στην guest συμμετοχή της στο 30 Rock καθώς και στις δυο ταινίες The Hunger Games. Τώρα στον ρόλο και της σκηνοθέτιδας και της ηθοποιού για τον ίδιο ρόλο όπως φημολογείται, ευχόμαστε να χαρίσει στο κοινό, ένα υπέροχο υπερθέαμα μουσικότητας και κοινωνικής προέκτασης, όπως δημιούργησε ο Jason Moore. Η Elizabeth Banks δεν είναι πρωτάρα στη σκηνοθεσία. Παλαιότερα είχε αναλάβει τις ταινίες μικρού μήκους Just a Little Heart Attack και AIDS: We Did It!, καθώς και το Movie 43 μαζί με τους Steven Brill, Steve Carr, Peter Farrelly και άλλους πολλούς ηθοποιούς/σκηνοθέτες. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Banks έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως: David Wain, Sam Raimi, Steven Spielberg, Gary Ross, Judd Apatow και Oliver Stone.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ