Το “Beetlejuice 2” αρχίζει σιγά σιγά και καρποφορεί

Επιστρέφει ο αγαπημένος ήρωας των '80s;

Με τον Michael Keaton να έχει κερδίσει, την αμέριστη προσοχή του αν μη τι άλλο, σίγουρα απαιτητικού κινηματογραφικού κοινού, με την εξαίρετη απόδοση του ρόλου του στο “Birdman”, και τον Tim Burton, να έχει κερδίσει μέχρι στιγμής, μερικά από τα καλύτερα σχόλια που έχει δει τα τελευταία χρόνια, όσον αφορά το τελευταίο δραματικό φιλμ του, “Big Eyes”, αυτή ίσως να είναι και η καλύτερη στιγμή για μια είδηση σχετικά με το, χρόνια αναμενόμενο, “Beetlejuice 2”.

Καθώς  έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, από τότε που είχαμε πρωτοακούσει για το εν λόγω project, ταξιδεύοντας μας πολύ πίσω-στην εποχή της συνεργασίας  Burton/Keaton στο “Batman Returns”-τελικά αποδεικνύεται πως αυτή είναι ίσως η καταλληλότερη εποχή για να αποτελέσει το όλο project, μια κινηματογραφική  πραγματικότητα.

Με ευκαιρία την πρώθηση της τελευταίας του ταινίας, ο Tim Burton, κάθισε παρέα με τους συντελεστές του Comingsoon και αποκάλυψε τα μελλοντικά σχέδια του σχετικά με το πολυαναμενόμενο sequel των ’80s.  Ο σκηνοθέτης ήταν πραγματικά ενθουσιασμένος με την προοπτική της επανένωσης του, έπειτα από τόσα χρόνια με τον Michael Keaton, διαβεβαιώνοντας πως όλο το σχέδιο, έχει αρχίσει σιγά σιγά να προχωρά.

Ερωτηθείς ο σκηνοθέτης για κάποιο σχετικό update γύρω από την ταινία, καθώς και την επαγγελματική του σχέση  με τον πασίγνωστο ηθοποιό, ο Burton δήλωσε: «Ο Beetlejuice είναι ένας χαρακτήρας, ο οποίος μου λείπει πάρα μα πάρα πολύ, όπως επίσης μου λείπει το ίδιο και η συνεργασία μου με τον Michael, για μένα υπάρχει μόνο ένας Beetlejuice. Αυτό τον καιρό δουλεύουμε πυρετωδώς πάνω σε ένα σενάριο, και νομίζω πως είμαστε ίσως πιο κοντά από ποτέ. Δεν κρύβω πως θα ήθελα πάρα πολύ να δουλέψω για ακόμη μια φορά μαζί με τον Michael».

Το αν θα καταφέρει ο «Σκαθαροζούμης» να πραγματοποιήσει ένα ακόμα κινηματογραφικό πέρασμα, προς το παρόν είναι αβέβαιο. Με τον Burton να είναι επαγγελματικά καλυμμένος μέχρι και το 2016, αυτό σημαίνει πως ένα ενδεχόμενο sequel έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ