Συνάντηση Τιτάνων. Δες Σταλόνε και Σβάρτζενέγκερ στο τρέιλερ του ‘Escape Plan’

...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Για κάποιες ταινίες χρειάζεται να ξέρεις απλά τον τίτλο, τον σκηνοθέτη ή μια περίληψη της ταινίας κι έχεις μια καλή ιδέα περί τίνος πρόκειται. Γι άλλες σου φτάνει απλά το καστινγκ για να ξέρεις αμέσως αν θες να τη δεις ή όχι.

Σιλβέστερ Σταλόνε και Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ.

Συνάντηση τιτάνων με λίγα λόγια μιας και από τα ’80s εύχονταν οι φαν του είδους μια τέτοια συνεργασία. Βέβαια συναντήθηκαν στους “Expendables”, όπου ο Άρνι έκανε cameo εμφάνιση, αλλά αυτή τη φορά μιλάμε για κανονική συνεργασία. Πάλι καλά που δε καθυστέρησε κι άλλο, γιατί η απόδραση θα γινόταν από γηροκομείο κι όχι από φυλακή.

Περί απόδρασης λοιπόν ο λόγος, κι ο Σταλόνε υποδύεται έναν ειδικό επί του θέματος. Συγκεκριμένα σχεδιάζει υψηλά συστήματα ασφαλείας φυλακών που κάνουν αδύνατη την οποιαδήποτε προσπάθεια απόδρασης. Το μεγαλύτερο του επίτευγμα είναι το “The Tomb”, στο οποίο απαξ και μπήκες, δε βγήκες! Ε λοιπόν ο Σταλόνε μπήκε, μιας και τον παγίδεψαν. Εκεί θα γνωρίσει τον Άρνι, επίσης έγκλειστο, και μαζί θα προσπαθήσουν να δραπετεύσουν και να βρουν τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από αυτή τη σκευωρία.

Ομολογουμένως και οι δύο έχουν κάνει ταινίες με πολύ απλοϊκότερες υποθέσεις, άρα η συγκεκριμένη φαίνεται από τις καλές. Μπορεί να φέρνει κάτι από Prison Break, αλλά το “Escape Plan” υπερέχει- ηλικιακά τουλάχιστον.

Μεταξύ άλλων στη ταινία συμμετέχουν ο ράπερ 50Cent, ο Τζιμ Καβιζελ(Τα Πάθη του Χριστού), ο Σαμ Νιλ (Jurassic Park) και η Έιμι Ράιαν (The Office). Σκηνοθέτης είναι ο Μικαελ Χαφστρομ που έχει κάνει και το συμπαθητικό “1408”.

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες τον Οκτώβρη και όπως καταλαβαίνετε είναι από τις “must-see” της χρονιάς! Φρεσκότατο πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε και μπορείς να το δεις παρακάτω. Ατάκα που είναι ήδη κλασσική: “You hit like a vegetarian”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ