Ετοιμάζεται η συνέχεια του Fight Club

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Το “Fight Club” είναι ίσως μια από τις πιο αγαπημένες μου ταινίες της δεκαετίας του ’90, αλλά και μια από τις καλύτερες του David Fincher. Ήταν υποψήφια για Όσκαρ καλύτερων εφέ (!!) και φυσικά βρίσκεται στις συνεχώς σε λίστες καλύτερων ταινιών από κριτικούς και σινεφίλ. Και ο συγγραφέας του βιβλίου Chuck Palahniuk ανακοίνωσε πρόσφατα πως ετοιμάζει το sequel, αλλά όχι ακριβώς εκεί που το περίμενες.

Πρόκειται να κυκλοφορήσει μια σειρά από graphic novels γύρω στο 2015 όπου η ιστορία θα εξελίσσεται 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του βιβλίου του/ταινία. Ο ίδιος είπε πως είδη έχει μιλήσει με την Marvel, DC και Dark Horse. Αυτή την φορά ο Tyler Durden θα διηγείται την ιστορία ο οποίος κρύβεται μέσα στον Jack και θα προσπαθήσει να επανέλθει. Ο γάμος του Jack με την Marla έχει φτάσει σε σημείο σήψης και βαρεμάρας. Όταν το αγοράκι τους απαγάγετε από τον Durden ο Jack επιστρέφει στον σκοτεινό κόσμο του Durden.

Ακόμα όλα αυτά βρίσκονται στο πρωταρχικό στάδιο και ο Palahniuk συζητάει απλά με εκδότες. Δε είναι γνωστό κατά πόσο όλο αυτό θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη, αλλά αν κρίνουμε από τα πόσα graphic novels μεταφέρονται στην μεγάλη οθόνη, η συνέχεια του θρυλικού “Fight Club” μάλλον δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της σε κάποια σκοτεινή αίθουσα. Πάντως μια τέτοια μεταπήδηση δεν είναι κάτι το άγνωστο. Ακόμα και σειρές όπως η “Buffy” και ο “Angel” συνέχισαν τις ιστορίες τους σε graphic novels. Εσένα πως σου φαίνεται αυτή η ιδέα να συνεχιστεί η σειρά σε graphic novel;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*