Έτοιμος για τον ρόλο του 007 ο Tom Hiddleston;

His name is Hiddleston. Tom Hiddleston.

Με τον Daniel Craig να “κρεμάει” όπως φαίνεται και επισήμως τα γάντια του James Bond, η θέση του θρυλικού πράκτορα είναι πλέον ανοιχτή για τον επόμενο διάδοχο, με τον Tom Hardy και τον Idris Elba να θέτουν βασική υποψηφιότητα για την διεκδίκηση του κινηματογραφικού, “βρετανικού θρόνου”, αν και η αλήθεια είναι πως η προσθήκη του Tom Hiddleston μοιάζει να ανατρέπει σημαντικά τα δεδομένα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στους Sunday Times, ο Hiddleston παραδέχτηκε πως είναι ωραίο να σε συμπεριλαμβάνουν στην λίστα με τους 100 επικρατέστερους για τον νέο Bond, ακόμα και αν ανάμεσα στα ονόματα βρίσκεται και η…Angelina Jolie.

“Είμαι μεγάλος θαυμαστής των ταινιών.  Όλοι πήγαμε και είδαμε το Spectre κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του Skull Island στη Χαβάη.  Απλά αγαπώ το μουσικό θέμα, την πλοκή και την μυθολογία.  Αγαπώ όλο το σύμπαν του James Bond.  Αν κάποιος μου το ζητούσε κάποια στιγμή, θα ήταν μια σπουδαία ευκαιρία”, παραδέχεται στην εφημερίδα, κάνοντας τις φήμες να φουντώσουν γύρω από το ενδεχόμενο να αναλάβει ο ίδιος χρέη 007.  “Γνωρίζω την φυσική κατάσταση που απαιτείται για την συγκεκριμένη δουλειά.  Δεν θα το αναλάβω ελαφρά τη καρδία”, συμπλήρωσε.

Εσείς τι ψηφίζετε;

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ