Η Salma Hayek εξαπολύει την δολοφονική της μανία στο νέο trailer του “Everly”

Σε full Die Hard mood

Ένα ολοκαίνουριο trailer του “Everly” μόλις κυκλοφόρησε για τα μάτια σου μόνο, και παρά το γεγονός πως δεν αποτελεί το επίσημο trailer της ταινίας, αν σου αρέσει να βλέπεις την Salma Hayek να ξεπαστρεύει ολόκληρες ντουζίνες κακοποιών, τότε είσαι στο στοιχείο σου.

Η επερχόμενη ταινία δράσης του Joe Lynch, λαμβάνει εξολοκλήρου χώρα σε ένα και μόνο διαμέρισμα, με την Salma Hayek στον ρόλο μιας άτυχης γυναίκας, η οποία αναγκάζεται να αποκρούσει τα κύματα των δολοφόνων που έχουν εξαπολυθεί στο κατόπι της από τον πρώην της, ένα επικίνδυνο αφεντικό της μαφίας, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να προστατέψει την μητέρα της και την κόρη της.  Αυτό λοιπόν που θα δεις, είναι την Hayek σε ένα κινηματογραφικό Horde-mode, όπου αν δεν καταλήξει κουραστικό, μπορούμε να πούμε πως μοιάζει τέλειο.

Αυτό που κάνει το “Everly” τόσο ενδιαφέρον, είναι ότι ολόκληρη η ταινία γυρίστηκε, όπως προαναφέραμε, εξολοκλήρου σε ένα μονόκλινο δωμάτιο. Η κάμερα δεν εγκαταλείπει ποτέ τον χώρο, ακόμα και όταν η πρωταγωνίστρια βγαίνει εκτός του δωματίου, προκειμένου να ρίξει μια χειροβομβίδα σε ένα ασανσέρ που σφύζει από εχθρούς, μεταξύ των οποίων και έναν που κρατά ένα μπαζούκα, απειλώντας να ισοπεδώσει τα πάντα.

Η ταινία έχει ήδη προβληθεί κατά την διάρκεια του Fantastic Fest και τα σχόλια για την επάνοδο της Hayek ήταν ιδιαιτέρως θερμά.

Το “Everly” θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στις σκοτεινές αίθουσες της Αμερικής τον Ιανουάριο, με το ελληνικό release να βρίσκεται ακόμα εν αναμονή.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ