Τι πήγε στραβά στο “Iron Man 2”;

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος To Iron Man 3 έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες μέρες στους κινηματογράφους. Και ο δικός μας Παναγιώτης Μήτσικας το λάτρεψε. Το δεύτερο...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

To Iron Man 3 έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες μέρες στους κινηματογράφους. Και ο δικός μας Παναγιώτης Μήτσικας το λάτρεψε. Το δεύτερο μέρος όμως της τριλογίας για πολλούς θεωρείται μια κακή ταινία και το χειρότερο μέρος της ιστορίας του Iron Man στην μεγάλη οθόνη.

Και δεν έχουν άδικο. Η ταινία από όπου και να την πιάσεις βρίσκεις το ένα λάθος μετά το άλλο. Το αγαπημένο CinemaSins, το όποιο παλιότερα είχε ασχοληθεί με τα λάθη του “Amazing Spider-Man, τα πήρε όλα αυτά μαζεμένα και έφτιαξε ένα βίντεο περίπου 6 λεπτών για το τι πήγε στραβά στην ταινία.

Προσωπικά θα έβαζα όλη την ταινία αλλά κάνουν κάποιες πολύ καλές παρατηρήσεις. Οι τρύπες στο σενάριο είναι τεράστιες, οι χαρακτήρες μοιάζουν να μην σκέφτονται πριν πράξουν το οτιδήποτε και όσο κι αν η ταινία αποτελεί το στήσιμο για τους “Avengers” τελικά είναι ένα μεγάλο λάθος. Και μην ξεχάσεις και το bonus round με αρκετό birdie (nam nam).

Δες το βίντεο παρακάτω και πες μας αν συμφωνείς κι εσύ μαζί μας/τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ