Διαγωνισμός με θέμα τον Ελληνικό Κινηματογράφο!

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Αν είσαι γραφίστας ή απλά καλλιτέχνης κάτω των 25 ετών και έχεις μανία με τον Ελληνικό Κινηματογράφο, ήρθε η ώρα να τα συνδυάσεις, δημιουργώντας τη δική σου αφίσα με το αγαπημένο σου θέμα. Περιορισμός; Κανείς. Από τον ασπρόμαυρο Μαυρογιαλούρο μέχρι τον περσινό εκπρόσωπό μας στα Όσκαρ, Κυνόδοντα (μπορείς και να τα συνδυάσεις; Ακόμα καλύτερα!), η πηγή έμπνευσης είναι ελεύθερη και η επιλογή της ανήκει στο δημιουργό και μόνο.

Τα ΕΒΓΕ (Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης) συνεργάζονται με την Ένωση Γραφιστών Ελλάδας και την εταιρία tind και προκηρύσσουν το διαγωνισμό για ενδέκατη φορά, με απώτερο στόχο να στηρίξουν τη δημιουργικότητα του κλάδου και να προβάλουν την αξία του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Τους ακριβείς όρους συμμετοχής καθώς και τις τεχνικές προδιαγραφές του έργου σας μπορείτε να τις πληροφορηθείτε τόσο από σελίδα της ΕΒΓΕ όσο και της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλει συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012. Γι’ αυτό αρχίστε να αναζητάτε το θέμα σας και από μας… καλή επιτυχία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ