Μεγαλεπίβολο το trailer του «Exodus: Gods and Kings» του Ridley Scott

Οι πρώτες εντυπώσεις από το trailer είναι ανάμεικτες και γίνεται λόγος για την απουσία έγχρωμων ηθοποιών

Exodus-Gods-and-Kings-Poster-Bale-and-Edgerton-691x1024Ο Μωυσής είναι εδώ! Η πιο πρόσφατη σκηνοθετική απόπειρα του Ridley Scott έχει από σήμερα ένα επιβλητικό trailer ακριβώς όπως περιμέναμε από ενα σκηνοθέτη σαν τον Scott, o οποίος μας έχει χαρίσει ταινίες όπως το «Blade Runner» και το «Gladiator».

Το trailer δίνει βάρος στην σχέση του Ραμσή και του Μωυσή τους οποίους υποδύονται οι Joel Edgerton και Christian Bale αντίστοιχα και πιο συγκεκριμένα στην μετέπειτα σύγκρουση των δυο, που οδήγησε στην απόσχιση Αιγυπτίων και Εβραίων.

Στο πρώτο αυτό trailer διακρίνουμε και την «μούσα» του Ridley Scott, Sigourney Weaver η οποία υποδύεται την μητέρα του Joel Edgerton-Βασίλισσα Tuya, ενώ παρουσιάζονται και μερικές από τις 10 πληγές του Φαραώ με έναν ομολογουμένως, πολύ εντυπωσιακό τρόπο.

Οι πρώτες εντυπώσεις από το trailer είναι ανάμεικτες και γίνεται λόγος για την απουσία έγχρωμων ηθοποιών, αλλά και για το υπερστυλιζαρισμένο μακιγιάζ των Bale και Edgerton, οι οποίοι εμφανίζονται με λίγη παραπάνω…τερακότα απ’ οτι θα θέλαμε.

Η ταινία αναμένεται στα μέσα Δεκεμβρίου από την 20th Century Fox και περιμένουμε να δούμε αν ο ντεφορμέ τον τελευταίο καιρό Ridley, θα καταφέρει να μας εντυπωσιάσει στην προσπαθεια της μεταφοράς του  βιβλικού αυτού έπους στην μεγάλη οθόνη.  Το στοίχημα είναι μεγάλο τόσο για τον ίδιο, όσο και για το εντυπωσιακό και πολυταλάντο cast των ηθοποίων που συμμετέχουν.


Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*