Και poster και trailer για το Expendables 2

...


Δύο περίπου χρόνια μετά τη μεγαλή εισπρακτική τους επιτυχία, οι γνωστοί μας «Αναλώσιμοι» ενισχύονται και επιστρέφουν υποσχόμενοι πολλαπλές συγκινήσεις στους φανατικούς των macho movies. Ο Σιλβέστερ Σταλόνε είπε μάλλον να επικεντρωθεί σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα (και ορθώς έπραξε), αφήνοντας το πόστο του σκηνοθέτη στον Σάιμον Γουέστ του «Con Air» και της «Lara Croft».

Ο Sly όμως, έχει εκτός των άλλων αποδείξει το κύρος του στους κόλπους της Αμερικάνικης βιομηχανίας και καταφέρνει να πείσει να τον ακολουθήσουν στο νέο του εγχείρημα ονόματα, όπως αυτό του πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος κάνει ένα άκρως δυναμικό come back στα κινηματογραφικά δρώμενα για να μας πείσει με το trailer ότι ακόμα το χει. Ακόμα πιο εντυπωσιακό για μένα είναι το πώς έπεισε Ζαν Κλοντ Βαν Νατμ και Τσακ Νόρις, ενώ ο Μπρους Γουίλις, μετά το cameo της πρώτης ταινίας φαίνεται να γλυκάθηκε και έρχεται για να μείνει. Τη λίστα των παλιών γνώριμων συμπληρώνουν οι Τζέισον Στείθαμ, Τζετ Λι, Τέρι Κρουζ και Ράντι Κουτούρ με τις προσθήκες του Λίαμ Χεμσγουόρθ (αδερφό του Κρις) και του Σκοτ Άντκινς. Το μόνο που του καταλογίζω είναι ότι άφησε τον Μίκι (Ρουρκ) να φύγει.

Το trailer είναι μικρό αλλά άκρως αντιπροσωπευτικό για το τι θα δούμε τον Αύγουστο του 2012. Απολαύστε το μαζί με το ολοκαίνουργιο πόστερ και πείτε μας αν συμμερίζεστε τον ενθουσιασμό μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ