Το reboot των Fantastic Four

...

Γράφει η Δανάη Σωπασή

fantastic-four-comicΕυχάριστα νέα για τους φίλους των υπερφυσικών ιστοριών. Άλλη μια ταινία από τα κόμικς της Marvel είναι στα σκαριά για το 2015. To reboot του The Fantastic Four υπό την σκηνοθεσία του Josh Trank (Chronicle) και με τον μόνο σίγουρο ρόλο ως τώρα του Michael B. Jordan (Fruitvale Station), ως  Johnny Storm. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την ιστορία των Fantastic Four στην αίγλη του κινηματογράφου. Η πρώτη μεταφορά πραγματοποιήθηκε το 1961, ενώ και ως τηλεοπτική σειρά έχει μεταφερθεί τέσσερις φορές.

Η ταινία του 2015 μέλει να κερδίσει περισσότερο το κοινό από ότι η τελευταία (όχι τόσο επιτυχημένη) του 2007. Το σίγουρο είναι πως οι ιστορίες με βρικόλακες, λυκανθρώπους και υπερήρωες στέκονται ακόμα ψηλά στις προτιμήσεις των θεατών. Αναλυτικά τις χρονιές 2014 – 2015, και μετά το φετινό τηλεοπτικό remake The Tomorrow People που εντυπωσίασε αμέσως το κοινό, οι σινεφίλ θα μπορούν να απολαύσουν και να συγκρίνουν αρκετές παρόμοιες πρεμιέρες, όπως το δεύτερο μέρος των X-Men First Class, η νέα ταινία με τον Superman και τον Batman που δεν μας έχει χαρίσει ακόμα τίτλο, αλλά και οι επερχόμενοι Guardians Of The Galaxy.

Η υπόθεση της ταινίας έχει ως εξής:

 Ο Reed Richards και ο Ben Grimm είναι δυο νεαροί φίλοι που ανακαλύπτουν πως έχουν υπερφυσικές δυνάμεις. Χρησιμοποιώντας τα νέα τους δεδομένα στην καθημερινότητα τους, ο Reed θα γίνει μια ιδιοφυία πάνω στην επιστήμη και έχει την δυνατότητα να συναρμολογήσει και επαναδιαμορφώσει το σώμα του σε μη ανθρώπινες αναλογίες. Από την άλλη μεριά ο Ben μεταμορφώνεται σε ένα τερατώδες, βραχώδες ανθρωποειδές με πορτοκαλί δέρμα και μοναδική αντοχή και υπερδύναμη. Και οι δυο πρωταγωνιστές που βιώνουν τώρα μια διαφορετική πραγματικότητα καλούνται να αντιμετωπίσουν την ευθύνη της οντότητας τους, ειδικά μετά και από την κράτηση τους από την κυβέρνηση που τους έχει φυλακίσει και τους χρησιμοποιεί. Πέρα από τους δυο ήρωες, έρχονται στο προσκήνιο και δυο ακόμα, καθώς βρίσκονται πλέον σε μάχιμη ώριμη ηλικία. Η Sue Storm ως η Invisible Girl και ο Johnny Storm ως ο Human Torch.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ