Οι πρώτες φωτο του Twelve Years A Slave των Fassbender-McQueen

...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης

Μετά το Shame και το Hunger, το δίδυμο Fassbender-McQueen επανέρχεται με το  Twelve Years A Slave και έχουμε τις πρώτες επίσημες φωτό της ταινίας (τρέιλερ δεν έχει βγει ακόμη).

Τα σχόλια για την ταινία, που αναμένεται να εμφανιστεί επίσημα είτε στο Φεστιβάλ της Βενετίας είτε στου Τορόντο, είναι ήδη πολύ δυνατά. (Τα σχόλια από τη USA Today που είχε την πρώτη επαφή με την ταινία)

Πρώτο: «Φανταστείτε το Django Unchained, χωρίς αστεία!» Αν έχεις δει τις προηγούμενες ταινίες του McQueen καταλαβαίνεις ότι η ταινία θα απαιτεί γερό στομάχι.

Δεύτερο, για την ερμηνεία του  Fassbender: «Τέτοια, δεν έχουμε ξαναδεί». Αν αυτά λέγονται για τον πρωταγωνιστή των Shame και Hunger, άλλα λόγια είναι περιττά.

Τρίτο: Το καστ αποτελείται από τους Chiwetel Ejiofor (στον πρωταγωνιστικό ρόλο), και μεταξύ άλλων τους Michael Fassbender,  Benedict Cumberbatch, Brad Pitt, Michael K. Williams,  Paul Giamatti και  Sarah Paulson.

Η ταινία, όπως καταλαβαίνεις και από τον τίτλο, αφορά την ιστορία ενός σκλάβου στον Αμερικάνικό νότο. Μάλιστα βασίζεται στην πραγματική ιστορία του Solomon Northup, από το ομώνυμο βιβλίο.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ