Το ζευγάρι του Fifty Shades ποζάρει στο EW

...
Fifty Shades εξώφυλο

Γράφει η Δανάη Σώπασή

Ολοκληρώνεται σταδιακά (μένουν λίγοι ακόμα) το καστ των ηθοποιών που πλαισιώνουν την ερωτική ρομαντική ταινία Fifty Shades Of Grey και ήρθε η στιγμή για την μεγάλη φωτογράφιση. Η πρώτη απεικόνιση του πρωταγωνιστικού ζευγαριού ήρθε στο εξώφυλλο του Entertainment Weekly που θα βγει στις 22 Νοεμβρίου 2013. Ο Jamie Dornan και η Dakota Johnson ποζάρουν στον φακό με απόλυτο στυλ όπως περιγράφεται στα βιβλία.

Η Dakota που θα ενσαρκώσει την Anastasia είναι πλέον καστανή, κάτι που φέρνει τον ρόλο της πιο κοντά στην ιδέα του βιβλίου. Ο Jamie από την άλλη μεριά εμφανίζεται με κοντοκουρεμένο μαλλί και προσεγμένο στυλ, με ελάχιστες διαφορές δηλαδή από ότι τον έχουν συνηθίσει και το χαρακτηριστικό αυστηρό και έντονο ύφος όπως περιγράφεται και στα βιβλία. Στην συνέντευξη για την οποία θα μάθουμε περισσότερα σε μια εβδομάδα, γνωστοποιήθηκαν μερικές απόψεις των πρωταγωνιστών. Η νέα αυτή ταινία πρόκειται να τους δώσει αρκετή προβολή καθώς έχουν πουληθεί ήδη παγκοσμίως 90 εκατομμύρια αντίτυπα των βιβλίων. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 2 Δεκεμβρίου στο Βανκούβερ του Καναδά, ενώ η ταινία αναβάλλεται τελικά για παγκόσμια διανομή στις 13 Φεβρουαρίου 2015. Υπομονή σε όλους και ακολουθούν οι δηλώσεις των ηθοποιών:

«Προσποιούμουν πως δεν περίμενα την κλήση, αλλά το τηλέφωνο ήταν συνεχώς κοντά μου» ο Jamie Dornan πριν την ευχάριστη ανακοίνωση.

«Υπάρχει σίγουρα ο φόβος, αλλά πέρα από αυτό είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος» τα τωρινά συναισθήματα του Jamie για την ταινία.

Από την άλλη μεριά, η πρωταγωνίστρια Dakota Johnson θέλει να προσέχει την εμφάνιση της και όπως τόνισε: «Θέλω να φαίνομαι ωραία γυμνή». Να υπενθυμίσουμε πως η Dakota είναι η κόρη της Melanie Griffith και του  Don Johnson.

Δείτε το εξώφυλλο του Entertainment Weekly

Fifty Shades εξώφυλο

 

Δείτε περισσότερα για τον πρωταγωνιστή του Fifty Shades of Grey

Δείτε περισσότερα για την πρωταγωνιστρια του Fifty Shades of Grey

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ