Το πέος που λείπει στο The Final Member

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

the-final-memberΜετά το περσινό ντοκιμαντέρ Unhung Hero που αναζητούσε την απάντηση στην ερώτηση «το μέγεθος μετράει;», φέτος έχουμε το The Final Member. Στο ντοκιμαντέρ των Jonah Bekhor & Zach Math βλέπουμε τον αγώνα δύο ανθρώπων, ενός Ισλανδού Καζανόβα και ενός Αμερικάνου που έχει δώσει το όνομα Elmo στο πέος του, για το ποιος θα δωρίσει πρώτος το πολύτιμο μέλος του στο πρώτο «φαλολογικό» μουσείο του κόσμου.

Το μουσείο που άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό το 1997, βρίσκεται στο Reykjavik της Ισλανδίας και έχει 280 πέη από 93 είδη. Το μόνο είδος που του λείπει είναι το ανθρώπινο. Γι’ αυτό και ο ιδιοκτήτης του Sigurður Hjartarson θέλει να ολοκληρώσει τη συλλογή του. Ο Ισλανδός Pall Arason έχει υποσχεθεί να δώσει το πέος του αφού πεθάνει, ενώ ο Αμερικάνος Tom Mitchell που έχει ένα πέος γεμάτο τατουάζ, έχει βαλθεί να το αφαιρέσει όσο είναι εν ζωή για να προλάβει τον ανταγωνιστή του και να γεμίσει τη άδεια γυάλα του μουσείου.

Το θέμα είναι τουλάχιστον προβοκατόρικο και το ντοκιμαντέρ κρίνοντας από το trailer και παραβλέποντας το παράλογο του πράγματος φαίνεται διασκεδαστικό.

Δείτε παρακάτω το trailer.

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ