Πρώτο και συναισθηματικά φορτισμένο trailer για το Logan

Με μουσική συνοδεία το Hurt του Johnny Cash, τι περίμενες;

Τα νύχια του αναμένεται «να κρεμάσει» ο Hugh Jackman μετά την ένατη και τελευταία του εμφάνιση ως Wolverine και όπως μπορεί κανείς να αντιληφθεί από το πρώτο trailer που μόλις κυκλοφόρησε, αυτό θα είναι ένα πολύ συναισθηματικό αντίο, σε έναν χαρακτήρα που έμεινε πιστός όσο λίγοι, στην κληρονομιά των κινηματογραφικών X-Men.

Η υπόθεση θέλει έναν γερασμένο Wolverine να συνεργάζεται με τον Καθηγητή Χ προκειμένου, από κοινού, να προστατέψουν μια νεαρή κλώνο του Logan, που απειλείται από την επικίνδυνη οργάνωση του Nathaniel Essex, a.k.a Mister Sinister.

Η επιστροφή του James Mangold στη σκηνοθετική καρέκλα αποτελεί σαφέστατα ένα μεγάλο συν για την ταινία, η ατμόσφαιρα της οποίας φαίνεται να παρεκκλίνει – ευχάριστα, τολμούμε να πούμε – από το γεμάτο σαματά, εφετζίδικο σύμπαν του Bryan Singer.  Ενδιαφέρουσα μοιάζει και η προσέγγιση του ρόλου από τον Hugh Jackman, με το trailer να εκπέμπει ένα, καθόλα, ευπρόσδεκτο ενήλικο super hero vibe που πολύ μας αρέσει.

Το «κύκνειο άσμα» του Logan αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες τον Μάρτιο του 2017.

logan-poster-620x919

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ