Το πρώτο clip από τη ταινία «Killing them Softly» είναι εδώ

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Ακόμα μια ταινία η οποία βασίζεται σε νουβέλα, είναι αυτή του σκηνοθέτη των «Chopper» (2000) και «The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford» (2007), Άντριου Ντόμινικ.

Η τελευταία του δουλειά, «Killing Them Softly», η οποία θα συμμετάσχει και στο φετινό, διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ των Καννών, περιλαμβάνει τους Μπράντ Πιτ, Ρίτσαρτν Τζένκινς, Ρέϊ Λιότα, Σαμ Σέπαρντ και Τζέϊμς Γκαντολφίνι, σε μια crime περιπέτεια, βασισμένη στο βιβλίο του Τζόρτζ Β. Χίγκινς, «Cogan’s Trade».

To story θέλει τoν Πιτ στον ρόλο ενός mob enforcer ο οποίος αναλαμβάνει να διερευνήσει τη ληστεία σε μια παρτίδα πόκερ, η οποία διεξαγόταν υπό το άγρυπνο βλέμμα των μεγάλων αφεντικών της νύχτας.

Η ταινία αναμένεται σε εμάς από τις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ παρακάτω έχετε τη δυνατότητα να πάρετε μια γεύση, από το λίγων δευτερολέπτων κλιπάκι, στο οποίο ο Ρέϊ Λιότα τρώει λίγο της…χρονιάς του.  Και απ’οτι μπορούμε να διαπιστώσουμε από αυτή τη σύντομη παρουσία, φαίνεται πως η ταινία μπορεί και να χαρακτηρίζεται από μια δυναμική ανάλογη του πολύ καλού «Drive» του Νίκολας Γουάϊντινγκ Ρέφν.  Η σκηνοθεσία του τουλάχιστον για κάτι τέτοιο μας προετοιμάζει.

Υποθέτουμε πως μετά το τέλος του Φεστιβάλ, θα έχουμε και το επίσημο τρεϊλεράκι να δούμε.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ