Το πρώτο teaser poster του «Skyfall». Trailer; Coming very soon…

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Και μετά από έναν ολόξανθο Μπαρδέμ, μερικές φωτογραφίες ενός ατσαλάκωτου, κουστουμαρισμένου Κρεγκ, ολιγόλεπτα πλάνα από το μετρό του Λονδίνου και ατελείωτες συνεντεύξεις, αρχίζουμε σιγά σιγά να κινούμαστε σε κανονικούς τζεϊμσμποντικούς ρυθμούς. Μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός από το 2008 και το «Quantum of Solace», την τελευταία ταινία του πιο διάσημου μυστικού πράκτορα, η χρονιά όμως αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς λίγες μέρες πριν συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από το θρυλικό «Dr. No» και τον αξεπέραστο Σον Κόνερι. Και η λίστα καλά κρατεί.

Έχουμε λοιπόν το πρώτο teaser poster του «Skyfall», της Bond 23 κατά σειρά ταινίας, με μια από τις πιο αναγνωρίσιμες εικόνες, μέσα από την all-time-classic κάνη. Μια δίχως αμφιβολία θριαμβευτική επιστροφή σε ασπρόμαυρο φόντο. Πλάι στον Ντάνιελ Κρεγκ θα βρίσκεται για μια ακόμα φορά η αξιαγάπητη Τζούντι Ντεντς ως διαχρονική πλέον Μ εδώ και 17 περίπου χρόνια, αλλά και οι νέες πολύ ενδιαφέρουσες προσθήκες των Ραλφ Φάινς και Χαβιέ Μπαρδέμ. Σκηνοθέτης έχει αναλάβει ο Σαμ Μέντες του «American Beauty» ενώ το σενάριο κρατείται επτασφράγιστο μυστικό. Μοναδικό στοιχείο που έχουμε στα χέρια μας είναι ότι αυτή τη φορά η δοκιμασία πρόκειται να είναι πιο οικογενειακή, καθ’ ότι η Μ δέχεται επίθεση και ο Μποντ είναι υποχρεωμένος να αντιμετωπίσει την κατάσταση, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το προσωπικό κόστος.

Το καλύτερο βέβαια σας το αφήσαμε για το τέλος. Ανακοινώθηκε ημερομηνία και ώρα και για το πρώτο trailer της ταινίας, το οποίο αναμένεται να βγει στον αέρα τη Δευτέρα το πρωί στις 10:30 ώρα Ελλάδας! Συντονιστείτε λοιπόν, να απολαύσουμε μαζί μια πρώτη γεύση μιας από τις top ταινίες τις χρονιάς, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας 1 Νοεμβρίου. Ανυπομονούμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ