Δες το πρώτο trailer της ταινίας «Virginia»

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντoνή

Ο Ντάστιν Λάνς Μπλάκ είναι περισσότερο γνωστός για τα σενάρια που γράφει, παρά για τις σκηνοθετικές του απόπειρες, οι οποίες μέχρι τώρα περιορίζονταν κυρίως σε short films και ντοκιμαντέρ.  Και αφού κατάφερε να κερδίσει το Oscar Σεναρίου για την ταινία του Γκας Βαν Σάντ, «Milk», είπε να δοκιμάσει για μια ακόμη φορά τις δυνατότητές του πίσω από τη κάμερα, έπειτα από το σκηνοθετικό του ντεμπούτο «The Journey of Jared Price» δώδεκα χρόνια πριν.

Αυτή τη φορά επιστρέφει με τη ταινία «Virginia», παραγωγής του 2010 παρακαλώ, η οποία έκανε πρεμιέρα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Toronto της ίδιας χρονιάς.

Το story της ταινίας (γραμμένο από τον ίδιο τον Μπλάκ) ακολουθεί μια γυναίκα, την Virginia, η οποία κάνει ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου να μεγαλώσει σωστά τον γιο της, ενώ παράλληλα προσπαθεί να φύγει μακριά από μια πόλη στον Νότο οπού και ζει όλα αυτά τα χρόνια.  Και ενώ παράλληλα εκείνη ζει τον έρωτά της στο πλευρό του σερίφη της πόλης, τα πράγματα πρόκειται σύντομα να περιπλεχθούν όταν ο γιος του σερίφη συνάψει σχέση με την κόρη της Virginia.  Ένα κουβάρι σχέσεων και οικογενειακού δράματος περιμένει τις δυο οικογένειες, και το που θα οδηγήσει, κανείς δε ξέρει.

Η ταινία έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ένα εντυπωσιακό cast το οποίο απαρτίζεται από την Τζένιφερ Κόνελι (η οποία ως κατάξανθη, κρατάει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Virginia), τον Έντ Χάρις, την Έμμα Ρόμπερτς και τον Τόμπι Τζόουνς.

Στην Ελλάδα δε γνωρίζουμε ακόμα εαν θα καταφέρει να πάρει διανομή, αλλά στην Αμερική πρόκειται να εμφανιστεί στις αίθουσες από τις 18 Μαϊου.  Μέχρι τότε εσύ μπορείς να πάρεις μια γεύση σχετικά με το περί τίνος πρόκειται, τσεκάροντας το trailer παρακάτω.  Αν μη τη άλλο έχει μεγάλο ενδιαφέρον να βλέπεις την Κόνελι ξανθιά, καθώς πραγματικά είναι αγνώριστη.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ