Ο άνθρωπος που θα ήταν ο Bond

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

maxresdefaultΗ πολύ επιτυχημένη σειρά James Bond βασίζεται όπως ξέρουμε στα βιβλία του Ian Fleming.  Ο Fleming από τη μεριά του βασίζει τα βιβλία του, ή τουλάχιστον μέρος τους, στις πραγματικές εμπειρίες που είχε ως εργαζόμενος στην Βρετανική Μυστική Υπηρεσία πριν γίνει συγγραφέας.

Αυτές τις εμπειρίες αποφάσισε να γυρίσει και να προβάλει το BBC και διάλεξε για πρωταγωνιστή τον ικανότατο Dominic Cooper, τόσο ως ηθοποιό (δεν μιλάμε και για άκρως δραματικό ρόλο βέβαια) όσο και ως εμφάνιση μιας και έχει το κατάλληλο κατασκοπικό «εκτόπισμα».

Το τρέιλερ που θα δείτε παρακάτω είναι της νέας μίνι σειράς τεσσάρων επεισοδίων με το όνομα «Fleming: The Man Who Would Be Bond«. Απ’ ότι φαίνεται η σειρά επικεντρώνεται περισσότερο στο συναίσθημα, την αγωνία και την δράση των ταινιών Bond θέλοντας ίσως να κλέψει κάτι από τη δόξα τους και λιγότερο σε μια πραγματική και ακριβής βιογραφία του διάσημου συγγραφέα. Μερικές από τις σκηνές ενδεχομένως να ενοχλήσουν τους σκληροπυρηνικούς αναγνώστες του Fleming αλλά οι περισσότεροι θα απολαύσουμε μια αγγλική κατασκοπική περιπέτεια που τουλάχιστον φαίνεται διασκεδαστική.

Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 29 Ιανουαρίου.

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ