Η λίστα του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς

...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που η θερμοκρασία ανεβαίνει, οι παραλίες γεμίζουν και πολλοί από μας είμαστε υποχρεωμένοι να μείνουμε καλοκαιριάτικα στη πόλη λόγω δουλειάς ή γιατί δεν υπάρχουν λεφτά για διακοπές. Ποια πιο ιδανική εποχή λοιπόν για να ανακοινώσει το Forbes τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς της χρονιάς που πέρασε.

Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Ρόμπερτ Νταουνι Τζούνιορ, μιας και η στολή του Iron Man του απέφερε κέρδη 75 εκατομυρίων δολαρίων. Με τους νέους Avengers να έρχονται σύντομα και μια τέταρτη συνέχεια στον Iron Man, ο Ρ.Ν.Τ. πρόκειται να απασχολήσει αρκετά τη συγκεκριμένη λίστα τα επόμενα χρόνια.

Στη δεύτερη θέση ο “απ’τ’αλώνια-στα-σαλόνια” Τσέινινγκ Τέιτουμ, ο οποίος τη χρονιά που μας πέρασε έβαλε στη τσέπη 60 εκατομύρια δολάρια! Πολύ καλύτερα λεφτά δηλαδή από τα εικοσοδόλαρα που του βάζανε στο σλιπάκι όταν ήταν επαγγελματίας στρίπερ.

Στη τρίτη θέση ο Χιου Τζάκμαν συνδυάζει Γιάννη Αγιάννη με δασύτριχο στήθος Γουλβεριν και κερδίζει επάξια 55 εκατομύρια δολάρια για να πληρώσει κι αυτός το νοίκι του. Με τρία εκατομμύρια λιγότερα ο Μαρκ Γουολμπερκ βρίσκεται στη τέταρη θέση ενώ τη πεντάδα κλείνει ο beefy Ντουειν Τζονσον που με το Fast and Furious 6 και άλλες επιπέδου ταινίες μάζεψε 46 εκατομύρια δολάρια. Ποιος είπε ότι για να γίνεις πετυχημένος ηθοποιός χρειάζεσαι ταλέντο;

Μεγάλος χαμένος(λέμε τώρα) ο Τομ Κρουζ που πέρσι βρισκόταν στη πρώτη θέση της λίστας, αλλά φέτος έπεσε στην όγδοη θέση με το εξευτελιστικό πόσο των 35 εκατομυρίων δολαρίων. Κάτι ήξερε η Κέιτι που τον χώρισε.

Δες αναλυτικά την δεκάδα παρακάτω.

1. Robert Downey Jr (75 εκατ.)

2. Channing Tatum (60 εκατ.)

3. Hugh Jackman (55 εκατ.)

4. Mark Wahlberg (52 εκατ.)

5. Dwayne Johnson (46 εκατ.)

6. Leonardo DiCaprio (39 εκατ.)

7. Adam Sandler (37 εκατ.)

8. Tom Cruise (35 εκατ.)

9. Denzel Washington (33 εκατ.)

10. Liam Neeson (32 εκατ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ