Βίντεο – Φόρος τιμής στον Philip Seymour Hoffman

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος Στην απονομή των Oscar είδαμε τη Bette Midler να συνοδεύει το βίντεο των απωλειών της χρονιάς τραγουδώντας το Wind Beneath My Wings....

466128782_1280Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Στην απονομή των Oscar είδαμε τη Bette Midler να συνοδεύει το βίντεο των απωλειών της χρονιάς τραγουδώντας το Wind Beneath My Wings. Ο τελευταίος και ίσως σημαντικότερος καλλιτέχνης που εμφανίστηκε σ’ αυτό το video ήταν ο μεγάλος Philip Seymour Hoffman.

Ο σπουδαίος ηθοποιός που βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση ναρκωτικών στο διαμέρισμα του στις 2 Φεβρουαρίου, έχει χαρίσει στο σύγχρονο σινεμά μερικές από τις καλύτερες ερμηνείες των τελευταίων χρόνων. Ακόμα όμως και στις, όχι και τόσο αναγνωρίσιμες ταινίες του, η παρουσία και το ταλέντο του ξεχώριζαν και πρόσθεταν στην κάθε ταινία λίγη παραπάνω αξία.

Το άκρως συγκινητικό βίντεο που θα δείτε παρακάτω καλύπτει το σύνολό της καριέρας του από την πρώτη του εμφάνιση στο τηλεοπτικό Law And Order μέχρι τους τελευταίους μεγάλους ρόλους του στα The Master και A Late Quartet. Μέσα σε 20 λεπτά, συνοψίζεται το εύρος του ταλέντου του και οι ολοκληρωτικά διαφορετικοί χαρακτήρες που έχει υποδυθεί και τον καθιστούν πλέον τον ερμηνευτικό θρύλο που δεν προλάβαμε να απολαύσουμε όσο θα θέλαμε.

Διαβάστε για τις καλύτερες του ερμηνίες

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ