Φωτογραφιες γυρισματων της νεας ταινιας του Nolan

Του πολεμικού "Dunkirk"

Το πολυαναμενόμενο επόμενο βήμα του Christopher Nolan μετά το επιτυχημένο «Interstellar»δεν περιορίζεται στη μικρού μήκους του για τους Quai Brothers, αλλά αφορά την ενασχόλησή του για πρώτη φορά με το πολεμικό έπος που θα έχει τον τίτλο «Dunkirk» για το οποίο μέχρι πρότινος γνωρίζαμε ότι θα έχει πρωταγωνιστή τον Tom Hardy.

Σήμερα πληροφορούμαστε πως στο cast θα δούμε επίσης τους: Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy, Fionn Whitehead, Aneurin Barnard, Harry Styles (ναι, αυτός από τους One Direction), James D’Arcy, Jack Lowden, Barry Keoghan, Tom Glynn-Carney, ενώ τέλος φημολογείται και η συμμετοχή του Damien Bonnard.

Το πρωτότυπο σενάριο της ταινίας που έχει γραφτεί από τον Nolan, και θα γυριστεί με συνδυασμό IMAX 65mm και 65mm, αφορά εκατοντάδες Βρετανούς φαντάρους και δυνάμεις των Συμμάχων που βρίσκονται περικυκλωμένοι από των εχθρό, παγιδευμένοι στην παραλία που έγινε η απόβασή τους, χωρίς προφανή διέξοδο. Για την ιστορία, στη Μάχη της Δουνκέρκης (Μάιος – Ιούνιος 1940) οι Γερμανοί στρατιώτες εισέβαλαν στο βορειότερο λιμάνι της Γαλλίας, που θα τους έδινε πρόσβαση στη Μάγχη, και αφού εγκλώβισαν τους νικημένους Συμμάχους τους άφησαν φαινομενικά κανένα τρόπο διαφυγής.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου 2017.

Ο φωτογράφος Pierre Volot ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter φωτογραφίες από την έναρξη των γυρισμάτων στη Δουνκέρκη, μερικές από της οποίες μπορείτε να δείτε εδώ:

Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος

Δυσκολεύεται πολύ να γράψει το βιογραφικό του, κι ελπίζει τα κείμενά του να είναι καλύτερα από αυτό.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*