Ο Michael Fassbender έχει μεγάλο κεφάλι

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος Στη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί ο Michael Fassbender φοράει ένα τεράστιο χάρτινο κεφάλι. Το οποίο δεν βράζει ποτέ. Το φίλμ του Lenny...

FrankMΓράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Στη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί ο Michael Fassbender φοράει ένα τεράστιο χάρτινο κεφάλι. Το οποίο δεν βράζει ποτέ. Το φίλμ του Lenny Abrahamson, Frank παρουσιάστηκε στο περασμένο φεστιβάλ του Sundance και αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς αλλά δεν έλειπαν κι εκείνοι που το χαρακτήρισαν απαίσιο. Διχασμένες λοιπόν οι αντιδράσεις, πράγμα που το κάνει τον Frank ακόμα πιο ενδιαφέρον και εξάπτει ακόμα περισσότερο την περιέργεια μας. Εξάλλου το συγγραφικό δίδυμο της ταινίας είναι υπεύθυνο και για το, με ή χωρίς εισαγωγικά, ανεκδιήγητο και γεμάτο μαύρο χιούμορ The Men Who Stare at Goats.

Η ιστορία της ταινίας βασίζεται στην περσόνα με το όνομα Sidebottom που έχει δημιουργήσει ο κωμικός Chris Sievey. Ο Sidebottom είναι ο τραγουδιστής μια μπάντας που ετοιμάζει νέο album.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν εκτός από τον Fassbender και η Maggie Gyllenhaal και ο Domhnall Gleeson που μπορεί να θυμάστε από τη σειρά του Harry Potter. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις Αγγλία στις 6 Μαΐου και για την Ελλάδα δεν ξέρουμε ακόμα αν και όπως θα δείτε και από το παρακάτω τρέιλερ είναι ταινία που ταιριάζει απολύτως στις Νύχτες Πρεμιέρας.

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ