Το τρέιλερ του “Frankenweenie” του Tim Burton

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος Here’s a fun fact. Ήξερες ότι όταν ο Tim Burton είχε κάνει την πρώτη του live action ασπρόμαυρη έκδοση του “Frankenweenie” για...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Here’s a fun fact. Ήξερες ότι όταν ο Tim Burton είχε κάνει την πρώτη του live action ασπρόμαυρη έκδοση του “Frankenweenie” για την Disney την δεκαετία του ’80, το στούντιο τον απέλυσε με την αιτιολογία ότι «το φιλμ ήταν πολύ τρομακτικό για οικογενειακή ταινία»; Περίπου 30 χρόνια μετά ο Burton και η Disney, μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία της “Αλίκης στην Χώρα των Θαυμάτων”, ξανασυνεργάζονται για να φέρουν αυτό την υπέροχη μακάβρια ιστορία στην μεγάλη οθόνη με την τεχνολογία του stop motion animation.

Το τρέιλερ του “Frankenweenie” μόλις κυκλοφόρησε και δείχνει αυτό που όλοι περιμένουμε: τον Burton σε μεγάλα κέφια κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα, να μας πει ένα μακάβριο παραμύθι για ένα παιδί που έχασε τον αγαπημένο του σκύλο και αποφασίζει να τον φέρει πίσω. Ο Trey Thomas, o σκηνοθέτης του animation της “Νεκρής Νύφης”, αναλαμβάνει για άλλη μια φορά τα ηνία της σκηνοθεσίας. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο στους κινηματογράφους και για την ώρα δες υπέροχο, ασπρόμαυρο, μάκαβριο, μπαρτονικό τρέιλερ παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ