Δωρεάν ταινίες για ανέργους την Δευτέρα 19 Δεκέμβρη

...

Είσαι άνεργος αλλά θες να πας σινεμά και δεν έχεις τα χρήματα για να πας; Μη σκας. Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, σε συνεργασία με τους κινηματογράφους Απόλλων Cinemax Class, Δαναός 1 και 2, και Νιρβάνα Cinemax και τις εταιρείες διανομής Feelgood Entertainment, Οdeon και UIP σε στέλνουν για δωρεάν ταινίες αυτή την Δευτέρα 19 Δεκέμβρη.

Όπως και την προηγούμενη φορά έτσι και τώρα, οι κάτοχοι θεωρημένων από τον ΟΑΕΔ καρτών ανεργίας μπορούν να παρακολουθήσουν την πρώτη προβολή σε Απόλλων και Νιρβάνα, και όλες τις προβολές του Δαναού. Συγκεκριμένα μπορούν να δουν «Το Καταφύγιο» (Take Shelter), που είναι και η πρόταση αυτής της εβδομάδας από το Reel, ή το «Μια Επικίνδυνη Μέθοδος» (A Dangerous Method) στον κινηματογράφο Δαναός όποια ώρα θέλουν. Αν είσαι φαν της περιπέτειας μπορεις να πας να δεις το «Επικίνδυνη Αποστολή 4» (Mission Impossible 4) στον Απόλλων Cinemax στην πρώτη προβολή της μέρας και για τους φίλους των πιο οσκαρικών ταινιών μπορουν να δουν τις «Υπηρέτριες» (The Help) στο Νιρβάνα Cinemax πάλι στην πρώτη προβολή της μέρας.

Η είσοδος θα γίνεται με σειρά προτεραιότητας και ανάλογα με τις διαθέσιμες θέσεις των κινηματογράφων. H πρωτοβουλία γίνεται στο πλαίσιο του Δίκτυου Πολιτιστικών Φορέων «Από Κοινού«.

Αναλυτικά, η προσφορά ισχύει για τις εξής προβολές:

Κινηματογράφος Δαναός (Λεωφόρος Κηφισίας 109)
Το Καταφύγιο (Take Shelter): 17:45, 20:15, και 22:45
Μια Επικίνδυνη Μέθοδος (A Dangerous Method): 17:50, 20:00 και 22:10

Απόλλων Cinemax Class (Σταδίου 19)
Eπικίνδυνη Αποστολή: Πρωτόκολλο Φάντασμα (Mission Impossible: Ghost Protocol): 17:30

Νιρβάνα Cinemax (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 192)
Υπηρέτριες (The Help): 17:15

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*