Πρώτες αφίσες από τη νέα ταινία της Disney, Frozen

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

H Disney είναι μια εταιρία παραγωγής με μακρά ιστορία και πάντα αναμένουμε τις επόμενες τις κινήσεις. Μετά λοιπόν από την ήδη viral και πιο πιθανό νικητή των Oscar στην κατηγορία καλύτερης ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους Paperman, έχουμε τις αφίσες από την επόμενη της ταινία. Στις αφίσες φαίνεται η πρωταγωνίστρια της Anna, την φωνή της οποίας θα «υποδυθεί» η Kristen Bell και η κακιά αδερφή της Elsa (Idina Menzel). Απ’ ότι βλέπουμε κινούνται σχεδιαστικά στο ίδιο μοτίβο με τις περισσότερες γυναίκες ηρωίδες του Disney.

Η ταινία θα είναι όπως και οι περισσότερες της εταιρίας, μια κωμική περιπέτεια. Ένα βασίλειο είναι παγιδευμένο σε έναν αιώνιο χειμώνα λόγω μίας προφητείας , μέχρι που η Anna θα ενώσει τις δυνάμεις της με τον ατρόμητο ορειβάτη Kristoff και τον τάρανδο του Sven και θα ξεκινήσει ένα ταξίδι για να βρει την κακία αδερφή της  Elsa για να σπάσει την κατάρα. Στην διαδρομή θα συναντήσει τρόλς, αντίξοες συνθήκες και τον εντυπωσιακό χιονάνθρωπο Olaf. Όπως ακούγεται δείχνει να είναι η καλύτερη επιλογή για τις Χριστουγεννιάτικες προβολές των σινεμά!

Το Frozen θα κυκλοφορήσει σε 3D φυσικά στους αμερικάνικους κινηματογράφους τον ερχόμενο Νοεμβρίο.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες αφίσες.

 

 

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ