Η Gallery 1988 γιορτάζει την κυκλοφορία των «Avengers»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Πως είναι δυνατόν να μην γιορτάσει κάποιος ένα τέτοιο γεγονός; Η κυκλοφορία των “Avengers” στου κινηματογράφους ενέμπνευσε πολλούς καλλιτέχνες να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν στο κοινό έργα τους εμπνευσμένα από την τους σούπερ ήρωες της ομάδας των Εκδικητών.

Πριν λίγο καιρό η Gallery 1988 στο Λος Άντζελες της Αμερικής, αφιέρωνε μια έκθεση για τις ταινίες του Alfred Hitchcock. Αυτή την φορά, λίγες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία των “Avengers” στην Αμερική, ετοιμάζεται μια έκθεση με κεντρικό θέμα, τι άλλο, τους Εκδικητές. Καλλιτέχνες όπως Rhys Cooper, Dave Perillo, DKNG, Scott Campbell, Luke Chueh, Fernando Reza αλλά και πολλοί άλλοι ετοιμάζονται να δείξουν τις δημιουργίες τους στο κοινό από τις 3 μέχρι και τις 6 Μαΐου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μπεις και στο site του Gallery 1988 και να τους ακολουθήσεις και στο twitter.

Πέρα από αυτούς όμως, και η Mondo ετοιμάζει την δική της έκθεση με την δικά της posters αφιερωμένα στους σούπερ ήρωες που αποτελούν την ομάδα με πρώτους του Hawkeye και Black Window.

Μπορείς να δεις κάποια από τα εκθέματα που θα υπάρχουν στην Gallery 1988 παρακάτω και ακολουθούν και οι 2 αφίσες από τη Mondo. Η ταινία “The Avengers” κυκλοφορεί στην Ελλάδα αυτή την Πέμπτη 26 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*