Έκθεση αφιερωμένη στον Hitchcock στην Gallery 1988

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Η Gallery 1988 του Λος Άντζελες θα παρουσιάσει αυτή την Παρασκευή 18 Απριλίου μια συλλογή έργων από διάφορους καλλιτέχνες οι οποίοι τίμησαν με τα έργα τους τον μεγαλύτερο σκηνοθέτη ταινιών θρίλερ, τον μετρ του σασπένς, τον Alfred Hitchcock. Η έκθεση θα ονομάζεται “Suspense and Gallows Humor: A Tribute to the All Time Greatest” θα διαρκέσει ως και τις 5 Μαΐου για όσους θέλουν να πεταχτούν μέχρι την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Πίνακες βασισμένοι σε πολλές ταινίες του Hitchcock όπως “Τα Πουλιά”, “Ψυχώ”, “Δεσμώτης του Ιλίγγου”, “Στην Σκιά των Τεσσάρων Γιγάντων” και πολλών άλλων σχεδίασαν οι καλλιτέχνες JC Richard, Jay Shaw, Joshua Budich, Guy Burwell, Todd Slater, Phantom City Creative, Jayson Weidel, DKNG, Fernando Reza κ.α.

Και για εμάς που δεν μπορούμε να πάμε ως εκεί, ας πάρουμε μια μικρή γεύση από τα εκθέματα στην gallery παρακάτω. Για περισσότερες πληροφορίες πάντως μπορείς πάντα να επισκεφτείς και το site της Gallery 1988. Εσένα πιο είναι το αγαπημένο σου γιατί εμείς δύσκολα να αποφασίσουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*