Θέλω το Game of Thrones στο σινεμά!

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης Η μοναδική επιτυχία του τηλεοπτικού Game of Thrones και η προσμονή του από εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο σίγουρα έχει κάνει πολλούς να σκεφτούν “Θέλω να...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης

game-of-thrones

Η μοναδική επιτυχία του τηλεοπτικού Game of Thrones και η προσμονή του από εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο σίγουρα έχει κάνει πολλούς να σκεφτούν “Θέλω να το δω σε ταινία!”. Κάθε επεισόδιο βέβαια, αγγίζει περισσότερο το επίπεδο μιας κινηματογραφικής υπερπαραγωγής και όχι μιας εβδομαδιαίας σειράς.

Από ότι φαίνεται όμως, το σαράκι δεν έχει μπει μόνο στους θεατές της επικής σειράς των 7 βασιλείων. Ο ίδιος ο συγγραφέας των βιβλίων George RR Martin, αποκάλυψε τις δικές του σκέψεις για μια τέτοια προοπτική. Σε ειδική πρεμιέρα της 4ης σεζόν στη Νέα Υόρκη, ο Martin δήλωσε

“Όλα εξαρτώνται από το πόσο θα τραβήξει η σειρά. Θα είναι για 7 χρόνια; 8;10; Τα βιβλία γίνονται μεγαλύτερα και μεγαλύτερα-σε προοπτική-.Ίσως χρειαστεί μια ταινία για να κλείσει όλα τα θέματα, κάτι με τον προϋπολογισμό μιας ταινίας, κάπου 100$ εκατομμύρια για 2 ώρες” και πρόσθεσε με νόημα “Αυτοί οι δράκοι γίνονται πολύ μεγάλοι ξέρετε!”.

Η προοπτική μιας κινηματογραφικής μεταφοράς της σειράς δεν αφορά αποκλειστικά την συγκεκριμένη σειρά βιβλίων, αλλά είναι πολύ πιο πιθανό να επιλεγεί σαν spin-off οι Tales of Dunk and Egg που διαδραματίζονται σχεδόν έναν αιώνα προ των γεγονότων της σειράς. Το σίγουρο είναι ότι μας δημιουργείται η διάθεση να διαβάσουμε σιγά-σιγά τα βιβλία για να μην την ξαναπάθουμε όπως στον Ματωμένο γάμο.

Θυμηθείτε την 3η σεζόν της σειράς σε ένα 25λεπτο αφιέρωμα

game-of-thrones-movie

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ