Οι ήρωες του Game of Thrones γίνονται Disney χαρακτήρες

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Η Disney αισθητική αποτελούσε ανέκαθεν, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και απολαυστικά στοιχεία των ταινιών της.  Σχέδια βουτηγμένα στην αθωότητα και τις πολυποίκιλες, χρωματικές παλέτες άμεσα συνυφασμένα με τα παδικά μας χρόνια και αναμνήσεις.

Κάπως έτσι φαίνεται πως το σκέφτηκαν οι Anderson Mahanski και Fernando Mendonca, γνωστοί εικονογάφοι και animators, οι οποίοι αποφάσισαν να μας παρουσιάσουν μερικές διαφορετικές εκδοχές των αγαπημένων μας ηρώων από το «Game of Thrones», με το αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπάνω από απολαυστικό, όπως μπορείς να δεις και από τα σκίτσα που ακολουθούν.

O Tyrion Lannister, ο John Snow, η Daenerys παρέα με τον δράκο της, ο Hodor και ο μικρός Bran, γίνονται υπέροχοι χαρακτήρες ενός ντισνεϋκού, Game of Thrones σύμπαντος, που πολύ θα θέλαμε να δούμε.  Όταν εξάλλου καταφέρνεις να κάνεις ακόμα και την ύπουλη Cersei να μοιάζει κατευθείαν βγαλμένη από τον κόσμο των αγαπημένων μας, Disney κακών, τότε σίγουρα έχεις πετύχει διάνα.

img-1023377-galeria-game-thrones-tyrion

got-disney-2-de

if-disney-did-an-animated-game-of-thrones-daenaerys

c3a47d30-e105-11e3-8499-e941e7f8e74d_disney_cersei_lannister_by_nandomendonssa

59

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ