Βίντεο – featurette για τον “Χειμώνα” που έρχεται…

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Ο δικός μας ο χειμώνας ήρθε για τα καλά, άλλος χειμώνας όμως μας έχει λείψει και αποζητούμε με τόση λαχτάρα. Μιλάμε φυσικά για το Game of Thrones” και την 3η σαιζόν του, που δυστυχώς θα καθυστερήσει αρκετούς μήνες ακόμα να μας αποκαλύψει τη συνέχεια. Είναι πολύ καλό όμως να γνωρίζουμε ότι τα γυρίσματα καλά κρατούν και όλη αυτή η αναμονή θα δικαιωθεί και με το παραπάνω, στην ανοιξιάτικη -για μας- επέλαση του Snow και της παρέας του.

Έχουμε featurette – έκπληξη για τη Season 3, για πολλούς την πιο “δυνατή” σαιζόν της ιστορίας, που αναμένεται με πολύ μεγάλη ανυπομονησία, ιδιαίτερα από τους φανατικούς αναγνώστες των βιβλίων, τους τυχερούς που γνωρίζουν την πολυαναμενόμενη συνέχεια. Η επιλογή των τοποθεσιών των γυρισμάτων έχει ολοκληρωθεί, τα ονόματα των νέων προσθηκών έχουν ανακοινωθεί και όλοι οι χαρακτήρες που έχουν καταφέρει να μείνουν ζωντανοί, ξαναγυρίζουν στα παλιά τους λημέρια για το ετήσια πλέον, προγραμματισμένο ραντεβού τους.

Το cast των Peter Dinklage, Lena Headey, Maisie Williams, Emilia Clarke, Kit Harington και Richard Madden, μαζί με τον νεοεισερχόμενο βασιλιά πέρα από το Τοίχος, Ciarán Hinds, κάνουν ξανά το γύρο του κόσμου από το Μπέλφαστ της Ιρλανδίας, την παγωμένη Ισλανδία, μέχρι και το Μαρόκο της Αφρικής. Απολαύστε το μικρό βίντεο που ακολουθεί, με την Μητέρα των Δράκων να μας υπόσχεται ότι στην καινούργια σαιζόν υπάρχει πολύ περισσότερος κίνδυνος και πολύ περισσότερο ρίσκο. Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ