Οι Συμμορίες της Νέα Υόρκης ετοιμάζονται να μεταφερθούν στην τηλεόραση

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Στον Martin Scorsese φαίνεται πως αρέσει η τηλεόραση. Ήδη είναι παραγωγός σε μια από τις καλύτερες σειρές του HBO, το “Boardwalk Empire”, αλλά φαίνεται πως δεν θέλει να παραμείνει μόνο σε αυτό. Η Miramax ανακοίνωσε σήμερα πως ο Scorsese ετοιμάζεται να μεταφέρει στην μικρή οθόνη το “Gangs of New York” βασισμένο στην ταινία που ο ίδιος σκηνοθέτησε το 2002 και είχε προταθεί για 10 Όσκαρ.

Σύμφωνα με τους παραγωγούς η τηλεοπτική σειρά δεν θα μείνει μόνο στο να εξιστορεί τα γεγονότα των συμμοριών της Νέα Υόρκης στις αρχές του αιώνα, αλλά θα μας μεταφέρει και σε άλλες πόλεις όπως το Σικάγο και την Νέα Ορλεάνη καθώς θα διηγείται την γέννηση του οργανωμένου εγκλήματος στην Αμερική.

Ο Scorsese είπε ότι η περίοδος αυτή της Αμερικάνικης ιστορίας είναι τόσο πλούσια με γεγονότα και χαρακτήρες που ήταν δύσκολο να τα διηγηθούμε όλα αυτά μέσα σε μια ταινία δύο και κάτι ωρών. Μια τηλεοπτική σειρά μας δίνει την δυνατότητα να εξερευνήσουμε και να φέρουμε όλο αυτόν τον υπέροχο κόσμο στην ζωή. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με την Miramax για να πω αυτές τις ιστορίες.

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάποια ημερομηνία για το πότε θα παιχτεί το πρώτο επεισόδιο, ούτε ξέρουμε αν κάποιοι από το καστ της ταινίας θα πρωταγωνιστήσουν και στην σειρά αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*