Έρχεται το gay ‘Sex & The City»

...

O πρωταγωνιστής της σειράς, Jonathan Groff

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Η αλήθεια είναι ότι είναι τόσο προφανής σαν ιδέα που απορούμε πως δε το σκέφτηκε κανείς νωρίτερα! Οι gay χαρακτήρες εμφανίζονται όλο και πιο συχνά στις τηλεοράσεις μας τα τελευταία χρόνια, αλλά συνήθως ως δευτερεύοντες χαρακτήρες. Τα «Queer As Folk» και «The L Word» τόλμησαν την αλλαγή πριν αρκετά χρόνια, αλλά ακόμα υπάρχει έλλειψη gay-themed σειρών και το κενό αυτό έρχεται να καλύψει η ΗΒΟ.

Η νέα σειρά θα διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες– για ευνόητους λόγους- και θα παρακολουθεί τρεις φίλους γύρω στα τριάντα. Ο ένας είναι καλλιτέχνης, ο άλλος ιδιοκτήτης εστιατορίου και ο τρίτος σχεδιαστής ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Η σειρά θα έχει μια εσάνς από “Sex and The City” και “GIRLS”, τηλεοπτικές επιτυχίες-σταθμοί για την ΗΒΟ που φημίζεται για τα πρωτότυπα και καλλιτεχνικά άρτια προγράμματα της.

Τα ονόματα που εμπλέκονται μέχρι στιγμής δίνουν πολλές ελπίδες για ένα καλό αποτέλεσμα. Δημιουργός της σειράς είναι ο Michael Lannan που είναι παραγωγός του gay twisted πονήματος του James Franco,Interior.Leather Bar, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Andrew Haigh που μας χάρισε το Weekend– μια από τις καλύτερες gay ταινίες των τελευταίων χρόνων.

Το πρωταγωνιστικό τρίδυμο δεν είναι πολύ γνωστό ακόμη, αλλά αυτό πρόκειται μάλλον ν’ αλλάξει σύντομα. Ο Jonathan Groff που έχει συμμετάσχει στο «Glee» κι ο Matthew Wilkas που είχε έναν ρόλο στο «Gayby« είναι δύο από αυτούς, ενώ το υπόλοιπο καστ θα εμπλουτιστεί όταν η σειρά πάρει και επίσημα το πράσινο φως.

Τα γυρίσματα του πιλότου έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και πήραν μέρος σε πολλά δημοφιλή σημεία του Λος Άντζελες. Η σειρά λόγω των εμπλεκόμενων σε αυτή, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα εγκριθεί αλλά μάλλον δε θα τη δούμε πιο πριν από το 2014. Όσο για τις αντιδράσεις του κόσμου; Μάλλον θα ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ