Προσφορά από το Γκαζάρτε με σινεμά+πλήρες δείπνο

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Δεν ξέρω αν έχεις πάει στο Γκαζάρτε τον τελευταίο καιρό. Έχει εξελιχθεί σε έναν αρκετά ενδιαφέρον πολυχώρο όπου μπορείς να απολαύσεις διάφορα events, να δεις συναυλίες live, να απολαύσεις το ποτό και το φαγητό σου κ.α. αλλά, μόλις πρόσφατα, προστέθηκε και μια υπέροχη κινηματογραφική αίθουσα. Τι θα έλεγες λοιπόν για μια αρκετά δελεαστική προσφορά; Από τις 16 Φλεβάρη θα μπορείς να συνδυάσεις την αγαπημένη σου ταινία στο Gazarte Cinema και με την επίδειξη του εισιτήριου σου να απολαύσεις ένα πλήρες δείπνο με €22, συμπεριλαμβανομένης της τιμής του εισιτηρίου (CINE-MENU) ή να πιείς το ποτό σου με 20% έκπτωση (CINE-DRINKS).

Από μια ματιά που έριξα, το μενού δείχνει υπέροχο και χορταστικότατο και κάθε εβδομάδα θα αλλάζει για να μην βαριόμαστε κιόλας. Αυτή κι αν είναι μια προσφορά που «τρώγεται»! Να ξέρεις ότι η προσφορά για το CINE-MENU ισχύει όλες τις μέρες εκτός από Παρασκευή και Σάββατο, ενώ για το CINE-DRINKS ισχύει για όλες τις μέρες. Μπορείς να μπεις, για περισσότερες πληροφορίες, στο site του Γκαζάρτε ή και στην σελίδα του στο Facebook.

To Γκαζάρτε βρίσκεται στην Βουτάδων 32-34 στο Γκάζι, δίπλα από το σταθμό «Κεραμεικός» του Μετρό. Απόλαυσε κι ένα βίντεο παρακάτω που φτιάχτηκε ειδικά για την περίπτωση με επιρροή από την «Λάμψη» του Κιούμπρικ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*