Έρχεται ο Ποπάυ από τον Genndy Tartakovsky!

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Όταν ήμουν μικρός, πέρα από τα Μίκυ Μάους, διάβαζα και Ποπάυ κάθε εβδομάδα που έβγαινε. Ήταν, και είναι, ένας από τους αγαπημένους μου ήρωες. Το 1980 είχε μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη ως live action ταινία από τον Robert Altman με τους Robbie Williams, στον ρόλο του ναύτη με το σπανάκι, και Shelley Duvall στον ρόλο της Όλιβ. Η ταινία αποδείχτηκε μια πατάτα και η απογοήτευση στο box office έκανε τα στούντιο να μην ξανασχοληθούν με το συγκεκριμένο ήρωα.

Κι αυτό μέχρι σήμερα.

Η Sony Pictures ανακοίνωσε πως ο Genndy Tartakovsky, της φήμης του “Dexter’s Laboratory”, “Powerpuff Girls”, “Samurai Jack” αλλά και της ταινίας “Hotel Transylvania” που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη, θα σκηνοθετήσει μια ταινία με θέμα τον Ποπάι! Και μάλιστα, αυτή την φορά, θα είναι κινούμενα σχέδια. Και σε 3D. Ήδη οι David Ronn και Jay Scherick, σεναριογράφοι από τα “Στρουμφάκια”, ετοιμάζουν το σενάριο της ταινίας το οποίο κοντεύουν να το τελειώσουν. Ο Tartakovsky θα αρχίσει να ασχολείται μαζί της μετά την κυκλοφορία του “Hotel Transylvania” στους κινηματογράφους. Ο Avid Arad θα κάνει την παραγωγή της ταινίας και δήλωσε πως: «ο Ποπάυ ήταν ο αγαπημένος μου ήρωας των παιδικών μου χρόνων. Όταν ο Scott Sassa τηλεφώνησε, ο Ari κι εγώ δεν μπορούσαμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας που θα δουλέψουμε με μια τέτοια ομάδα για να φέρουμε αυτόν τον εικονικό χαρακτήρα στην μεγάλη οθόνη και μάλιστα και σε 3D!»

Avi, δεν είσαι ο μόνος που ενθουσιάστηκε με αυτά τα νέα. Ελπίζω μόνο μη βγει άλλο ένα ναυάγιο τύπου της ταινίας του 1980, αν και πάντα έχω πίστη στον Tartakovsky και στην ομάδα του. Περισσότερα καθώς θα γίνονται γνωστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*