Πρώτο ολοκληρωμένο trailer για το Ghost in the Shell

Η Scarlett Johansson "μοιράζει" πόνο

Μετά από μια σειρά “πιο σύντομων πεθαίνεις” teasers έφτασε η στιγμή και για την κυκλοφορία του πρώτου, ολοκληρωμένου trailer για την επερχόμενη live action μεταφορά του Ghost in the Shell και όπως φαίνεται, αυτή θα αποτελέσει την πιο διαχαστική ταινία για το 2017.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε για το τι ακριβώς μιλάμε – αρχικά ντροπή σας – το Ghost in the Shell αποτελεί το magnum opus του Masamune Shirow, ένα σπουδαίο manga που πραγματεύεται κατά τρόπο προφητικό, την σχέση αλληλεξάρτησης ανθρώπου-τεχνολογίας και την υφέρπουσα ηθική που υπάρχει κάπου εκεί, ανάμεσα στην ύπαρξη της τεχνολογίας και τους τρόπους χρήσης αυτής.

Η υπόθεση εδώ περιστρέφεται γύρω από την Motoko Kusanagi, ένα υβρίδιο ανθρώπου-cyborg και επικεφαλής της επίλεκτης ομάδας Section 9, που έχει επωμιστεί με την αποστολή να εντοπίσει τα ίχνη ενός επικίνδυνου χακερ, ο οποίος απειλεί να σπείρει τον όλεθρο σε ολόκληρο τον κυβερνοχώρο.

Πολλά έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής σχετικά με το καταφανές whitewashing της ταινίας, με την Scarlett Johansson να κρατάει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ταινία όπου το σύνολο του cast της, όφειλε να τιμήσει τις ιαπωνικές καταβολές του έργου του Shirow. Είναι σίγουρο πως και μετά την επίσημη κυκλοφορία της ταινίας θα ακούσουμε ακόμη περισσότερα, όπως και να’χει όμως το πρώτο trailer της ταινίας του Rupert Sanders είναι εδώ και όπως μπορείς να δεις, μάλλον δεν είναι και τόσο κακό όσο κάποιοι περίμεναν ή ήλπιζαν.

Το Ghost in the Shell αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες την άνοιξη του 2017.

ghost-in-the-shell-poster-620x918

 

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ