«Για Ένα Ταγκό» με τους ήρωες από το «Before Midnight»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Λίγες ταινίες έχουν καταφέρει να σε συνδέσουν συναισθηματικά με τους χαρακτήρες που, ακόμα και 18 χρόνια μετά το πρώτο τους βλέμμα, την πρώτη τους κουβέντα, νοιάζεσαι για αυτούς και χαίρεσαι κάθε φορά που τους βλέπεις στην μεγάλη οθόνη. Σαν δυο παλιοί καλοί φίλοι να έρχονται να σε επισκεφτούν. Η σειρά του Linklater «Πριν το…» έχει καταφέρει ακριβώς αυτό: κάθε φορά που βλέπεις τον Τζέσι και την Σελίν μαζί, ζεις μαζί τους τον έρωτά τους και βλέπεις μέσα από τις ανησυχίες τους να αντικατοπτρίζονται οι δικές σου.

Όλο αυτό το ταξίδι 18 χρόνων που κράτησε τρεις ολόκληρες ταινίες, φτάνει στο τέλος του. Και δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο τερματικό σταθμό από αυτό της Ελλάδας. Τα γυρίσματα του “Before Midnight” έγιναν στην Μεσσηνία και όλη η ταινία έχει άρωμα Ελλάδας. Ακόμα και στο soundtrack της ταινίας ακούγεται το υπέροχο τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου «Για Ένα Ταγκό», το οποίο μπορείς να απολαύσεις παρακάτω.

Πάρε μια μικρή γεύση από το “Before Midnight” και χόρεψε στους ρυθμούς του ταγκό του πάθους των πολυαγαπημένων χαρακτήρων και υπομονή μέχρι και την Πέμπτη όπου και κυκλοφορεί η ταινία στους κινηματογράφους από την Feelgood.

Δες εδώ και τι είπαν οι συντελεστές της ταινίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*